ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Τσίπρας: «Η πολιτική αλλαγή έχει ήδη αρχίσει»

O ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος αν στηθούν οι κάλπες ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας

Α.Τσίπρας: «Η πολιτική αλλαγή έχει ήδη αρχίσει»

Την πεποίθηση του ότι “η πολιτική αλλαγή έχει ήδη αρχίσει” εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας στο άνοιγμα της ομιλίας  σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία στο Περιστέρι, την οποία χαρακτήρισε την “πιο αληθινή, πιο αδιάψευστη σφυγμομέτρηση”.

Όπως είπε, ο ο κ. Τσίπρας αυτός είναι “ο λόγος για τον οποίο δεν τολμά να προκηρύξει εκλογές ο κος Μητσοτάκης” και “για τον οποίο δε θα αντέξει για πολύ“. “Γιατί βλέπω στα πρόσωπά σας τη σιγουριά. Βλέπω στα πρόσωπά σας το αύριο. Γιατί είμαστε πολλοί και θα γίνουμε περισσότεροι. Γιατί η πολιτική αλλαγή έχει ήδη αρχίσει. Γιατί όποτε και να στηθούν οι κάλπες ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι πρώτος και με διαφορά“.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρθηκε στην “υπόσχεση” που έδωσε το βράδυ των εκλογών του 2019, “όταν έκλεινε ένας κύκλος μιας συγκλονιστικής πορείας” με “ένα διόλου ευκαταφρόνητο σχεδόν 32% στην κάλπη”, ότι θα αντιστοιχηθεί “ο εκλογικός με τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ”, προκειμένου να φτιαχτεί “ένα μεγάλο, μαζικό και λαϊκό κόμμα της σύγχρονης Αριστεράς”.

“Και να που σήμερα μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι κάναμε την υπόσχεσή μας πράξη. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, μετά το 3ο Συνέδριό του και την εκλογική διαδικασία της 15ης του Μάη, δεν είναι απλά άλλο ένα κόμμα. Έστω μεγαλύτερο. Είναι ένα άλλο κόμμα”, υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας, καλωσορίζοντας τα 110.000 “νέα μέλη του κόμματος”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Από εδώ και εμπρός”, όμως τόνισε, “δεν έχουμε παλαιά και νέα μέλη, έχουμε μόνο μέλη – συνιδιοκτήτες του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, με ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις απ’ όποια πολιτική διαδρομή κι αν προέρχεται ο καθένας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.