ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Αιχμές» από τον Γ.Τσίπρα: «Να δούμε αν θα κάνουν αντιπολίτευση οι αποχωρήσαντες»

«Υπάρχει και ένα παρελθόν σε σχέση με το ποιος έκανε αντιπολίτευση» είπε

«Αιχμές» από τον Γ.Τσίπρα: «Να δούμε αν θα κάνουν αντιπολίτευση οι αποχωρήσαντες»

Για τη νέα κατάσταση όπως αυτή διαμορφώνεται στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποχωρήσεις μίλησε ο Γιώργος Τσίπρας.

«Οι 45 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ γίνονται 36» είπε αρχικά ο Γ.Τσίπρας, εκτιμώντας ότι οι αποχωρήσεις «δεν θα πλήξουν ιδιαίτερα» το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «παρότι ήταν σχετικά μεγάλα ονόματα, όσο όμως ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Υπάρχει και ένα παρελθόν σε σχέση με το ποιος έκανε αντιπολίτευση»

Ερωτηθείς για το αν το νέο κόμμα που θα συγκροτηθεί από τους αποχωρήσαντες θα είναι η αντιπολίτευση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Γ.Τσίπρας είπε: «Aυτό αφήστε να το δούμε, γιατί υπάρχει και ένα παρελθόν σε σχέση με το ποιος έκανε αντιπολίτευση».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έφυγαν χθες και θέλω να σταματήσει κάθε κουβέντα από δικής μας πλευρά, καλή τους τύχη»

«Δεν υπήρχε λόγος αποχώρησης, ειδικά για την ομάδα των 6 +6, ήταν η πρώτη παγκοσμίως διάσπαση χωρίς πολιτικό επίδικο», ανέφερε ωστόσο διερωτώμενος, «Πότε προλάβαμε και μετακινηθήκαμε προς το κέντρο;».

«Δεν θα πάνε μακριά…»

«Στο χώρο της ακροδεξιάς υπάρχει μια πολυδιάσπαση και στο χώρο της αριστεράς πάντα υπήρχε κάτι στα λίγο δεξιά στα λίγο αριστερά ώστε να μην έχει δύναμη ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα πάνε μακριά»

«Ούτε για εμάς ήταν μια ευχάριστη εξέλιξη, ούτε για τον Αλέξη Τσίπρα. Ο Αλέξης Τσίπρας ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, απ’ ότι ξέρω δεν έχει ανεξαρτητοποιηθεί. Πονάει το κόμμα του θα ήθελε να είναι σε καλύτερη κατάσταση», σημείωσε ο ίδιος ερωτηθείς για τον πρώην πρωθυπουργό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απαντώντας στο ερώτημα αν ο νέος ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να καταλάβει τον χώρο του κέντρου, είπε «γιατί να μην χωράει άλλος, οι πολιτικές είναι πραγματικές και αφορούν την τσέπη μας, κάποια στιγμή δεν θα είναι έτσι τα πράγματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.