ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αλέξης Τσίπρας και Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκαν χθες το βράδυ – Τι συζήτησαν

Πολλοί είναι εκείνοι που είχαν ζητήσει από τον Αλέξη Τσίπρα να “σπάσει” τη σιωπή του και να μιλήσει για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Αλέξης Τσίπρας και Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκαν χθες το βράδυ – Τι συζήτησαν

Λίγες μέρες μετά την ένταση που δημιουργήθηκε στη Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον διάδοχό του στην ηγεσία του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη.

Πολλοί είναι εκείνοι που είχαν ζητήσει από τον Αλέξη Τσίπρα να “σπάσει” τη σιωπή του και να μιλήσει για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Εκείνος όμως επέλεξε να μην παραστεί ούτε στην Κεντρική Επιτροπή.

Όμως, φαίνεται, ότι η αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη και κυρίως η κριτική του στο “μαξιλάρι” των 37 δισ. που άφησε η κυβέρνηση Τσίπρα, έκαναν τον πρώην πρωθυπουργό να αλλάξει άποψη.

Στη συνάντηση που ήταν η πρώτη μετά την εθιμοτυπική της εκλογής του νέου προέδρου, ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να εκφράσει την ανησυχία του για τη συνεχόμενη ένταση στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τόνισε την μεγάλη σημασία που έχει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο για να ασκεί αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, όσο όμως και ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών.

Ενότητα που όπως είπε ο Α.Τσίπρας στον Στέφανο Κασσελάκη μπορεί να διαφυλαχθεί μόνο με την πιστή τήρηση του καταστατικού και τη χάραξη πολιτικού σχεδιασμού εξωστρέφειας από τα όργανα του κόμματος που πρέπει να λειτουργήσουν χωρίς αποκλεισμούς και με συμπεριληπτική για όλες τις απόψεις διάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση που έγινε ένα 24ωρο μετά το δείπνο Τσίπρα-Σακελλαρίδη και τη συζήτηση που προκάλεσε, πραγματοποιήθηκε μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Στέφανο Κασσελάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ήταν ο Στέφανος Κασσελάκης που μετέβη από την Κουμουνδούρου όπου συνεδρίασε το ΕΓ στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στην Αμαλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.