ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Α.Τσίπρας: «Ο Κ.Μητσοτάκης έχει κρυφή ατζέντα – Να πάρει τα σπίτια των Ελλήνων»

«Σήμερα η Πάτρα σφραγίζει το Συμβόλαιο της Αλλαγής»

Α.Τσίπρας: «Ο Κ.Μητσοτάκης έχει κρυφή ατζέντα – Να πάρει τα σπίτια των Ελλήνων»

Στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου της Πάτρας, έδωσε την τελευταία προεκλογική ομιλία του, ο Προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας ενόψει των εκλογών της Κυριακής.

«Χθες βράδυ η Αθήνα αποφάσισε. Απόψε η Πάτρα βάζει τη σφραγίδα. Ο εφιάλτης τελειώνει, η αλλαγή ξημερώνει», είπε αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας και συμπλήρωσε: «Από εδώ, από το κάστρο της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, υψώνουμε ανάστημα στην αδικία. Ανάστημα στην ανασφάλεια. Και απλώνουμε το χέρι της ενότητας και της συνεργασίας. Σε κάθε δημοκράτη, κάθε προοδευτικό πολίτη της πατρίδας».

«Την Κυριακή, με την ψήφο του λαού, λέμε καληνύχτα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και λέμε καλημέρα στην Αλλαγή. Σε μια νέα Ελλάδα ελπίδας, σιγουριάς, προοπτικής», ανέφερε.

Ο Αλέξης Τσίπρας απέρριψε κατηγορηματικά τις κατευθυνόμενες από τη ΝΔ αιχμές για δήθεν «κρυφή ατζέντα» του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως στην πραγματικότητα η ΝΔ είναι αυτή που έχει κρυφή ατζέντα.

«Στη τελευταία του συνέντευξη στον αγαπημένο του ΣΚΑΙ, του ξέφυγε και μας μαρτύρησε πιο είναι το σχέδιό του για τη μεσαία τάξη. Να τιμωρήσει και να τσακίσει τους δανειολήπτες που κατάφεραν να σώσουν τα σπίτια τους από το Νόμο Κατσέλη. Το είπε επι λέξη. Και τώρα καταλάβαμε γιατί επιμένει τόσο πολύ ότι δήθεν εμείς έχουμε κρυφή ατζέντα στο πρόγραμμά μας. Γιατί θέλει με τον αντιπερισπασμό αυτό να κοιτάζουν οι πολίτες αλλού την ώρα που αυτός θα ετοιμάζεται να τους πάρει τα σπίτια».

Ο Αλέξης Τσίπρας έστρεψε τα πυρά του εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας πως επί τέσσερα χρόνια μια ολόκληρη κοινωνία βίωσε το δόγμα του σοκ από αυτόν που υποσχέθηκε καλύτερες δουλειές, καλύτερους μισθούς και φροντίδα για τη μεσαία τάξη.
«Και την κατάντησε να ζεί με κουπόνια», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Και να που σήμερα, στην τελευταία στροφή πριν τις κάλπες. Στην τελευταία του συνέντευξη στον αγαπημένο του ΣΚΑΙ, του ξέφυγε και μας μαρτύρησε πιο είναι το σχέδιό του για τη μεσαία τάξη. Να τιμωρήσει και να τσακίσει τους δανειολήπτες που κατάφεραν να σώσουν τα σπίτια τους από το Νόμο Κατσέλη. Το είπε επί λέξη», είπε από την Πάτρα ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στις καταγγελίες της ΝΔ για κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «Και τώρα καταλάβαμε γιατί επιμένει τόσο πολύ ότι δήθεν εμείς έχουμε κρυφή ατζέντα στο πρόγραμμά μας. Γιατί θέλει με τον αντιπερισπασμό αυτό να κοιτάζουν οι πολίτες αλλού την ώρα που αυτός θα ετοιμάζεται να τους πάρει τα σπίτια».

«Το λέμε λοιπόν καθαρά από την Πλατεία Γεωργίου σήμερα να το ακούσει όλη η Ελλάδα. Την Κυριακή τα σχέδια Μητσοτάκη για τη μεγαλύτερη αναδιανομή περιουσίας που έγινε ποτέ. Για 700.000 πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, για 700.000 εξώσεις. Τα ματαιώνει ο ελληνικός λαός. Γιατί με την ψήφο του θα κάνει ο λαός έξωση στον κύριο Μητσοτάκη από το Μέγαρο Μαξίμου. Φύγατε κύριε Μητσοτάκη. Σας το λέει σήμερα η Πάτρα. Μαζέψτε τα πράγματά σας. Ξηλώστε και τα καλώδια του πρέταντορ. Μαζέψτε τα πειστήρια του εγκλήματος», ανέφερε.

«Από Δευτέρα το Μαξίμου από κέντρο παράνομων παρακολουθήσεων γίνεται στρατηγείο της Δημοκρατίας», πρόσθεσε.

Από την Πάτρα ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε μήνυμα και στους αναποφάσιστους πολίτες.

«Και είμαι βέβαιος, οι πολίτες που θα αποφασίσουν τελευταία στιγμή, θα σκεφτούν όλα αυτά που έζησαν. Και θα πούνε ως εδώ με αυτόν τον εφιάλτη», ανέφερε.

Απευθύνθηκε ακόμα και σε παραδοσιακούς ψηφοφόρους της ΝΔ λέγοντας: «Είμαι βέβαιος ότι ακόμη και οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι της ΝΔ, άνθρωποι με ηθική και συνείδηση θα αναρωτηθούν: Ποια απόσταση είναι μεγαλύτερη; Αυτή που χωρίζει την δεξιά από την αριστερά; Ή αυτή που χωρίζει την ανθρωπιά από την αναισθησία; Είμαι βέβαιος ότι την Κυριακή θα μιλήσει η συλλογική συνείδηση των Ελλήνων. Ενός λαού που αποστρέφεται την αδικία. Ενός λαού που τιμωρεί την αλαζονεία. Και θα δώσει ψήφο στην αλλαγή. Θα δώσει τη νίκη στο ΣΥΡΙΖΑ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.