ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αύριο ξεκινάει το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Το πρόγραμμα

Θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου (Τάε κβον Ντο)

Αύριο ξεκινάει το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Το πρόγραμμα

Από αύριο Πέμπτη 14 Απριλίου μέχρι και τις 17 του μήνα, θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου (Τάε κβον Ντο), το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εργασίες του συνεδρίου αρχίζουν την Πέμπτη 14 Απριλίου και ώρα 6:30 μ.μ. με ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα. Στα πλαίσια του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν και θεματικά τραπέζια.

Η προσέλευση των αντιπροσώπων και των προσκεκλημένων στο Tae Kwon Do θα γίνει την Πέμπτη από τις 5:00 μ.μ έως τις 6:30 μ.μ. Το Συνέδριο θα είναι ανοιχτό για τη συμμετοχή όλων όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις εργασίες του.

Η είσοδος στο χώρο του Συνεδρίου, για όλες τις ημέρες διεξαγωγής των εργασιών του, θα γίνεται με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, πιστοποιητικού νόσησης ή rapid – test 24ώρου, ενώ στο χώρο είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Απριλίου και ώρες από 10 π.μ. έως 2 μ.μ. θα πραγματοποιείται εθελοντική αιμοδοσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.