ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2023: Ο Σ.Κασσελάκης θα τρέξει στη μικρή διαδρομή των 5 χλμ

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Σ.Κασσελάκης θα βρεθεί και πάλι στο ξενοδοχείο President

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2023: Ο Σ.Κασσελάκης θα τρέξει στη μικρή διαδρομή των 5 χλμ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, αναμένεται να τρέξει αύριο Κυριακή (12/11) στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Όπως έγινε γνωστό, ο Στέφανος Κασσελάκης – λίγες ώρες μετά την κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΕ του κόμματος, όπου πολλά μέλη, ανάμεσά τους η Έφη Αχτσιόγλου, ο Διονύσης Τεμπονέρας και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, αποχώρησαν με αιχμές από τη συνεδρίασης – θα συμμετάσχει στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα τρέξει στη μικρότερη διαδρομή των 5 χλμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Στέφανος Κασσελάκης θα βρεθεί και πάλι στο ξενοδοχείο President όπου αναμένεται να συνεχιστεί για δεύτερη μέρα η κρισιμότερη, ίσως, συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.