ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Δ.Αυγέρη: «Η κυβέρνηση διακινεί fake news κατά του ΣΥΡΙΖΑ – Υιοθετεί ισχυρισμούς περί ύπαρξης ”τρολ”»

«Προφανώς, για να αποφύγει το Μαξίμου την απάντηση στις καταγγελίες ότι χρησιμοποιεί στρατιά μετακλητών, με δημόσιο χρήμα, για την προπαγάνδα της ΝΔ στο διαδίκτυο», συμπληρώνει

Δ.Αυγέρη: «Η κυβέρνηση διακινεί fake news κατά του ΣΥΡΙΖΑ – Υιοθετεί ισχυρισμούς περί ύπαρξης ”τρολ”»

Σε απάντησή της στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρα Αυγέρη υπογραμμίζει ότι «οι όψιμοι και ανυπόστατοι ισχυρισμοί περί ύπαρξης “τρολ του ΣΥΡΙΖΑ” στο διαδίκτυο είναι για γέλια. Είναι, όμως, για κλάματα το γεγονός ότι βρήκαν πρόθυμους υποστηρικτές στο Μέγαρο Μαξίμου, που έσπευσε να τις υιοθετήσει και να διακινεί fake news κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

«Προφανώς, για να αποφύγει το Μαξίμου την απάντηση στις καταγγελίες ότι χρησιμοποιεί στρατιά μετακλητών, με δημόσιο χρήμα, για την προπαγάνδα της ΝΔ στο διαδίκτυο», συμπληρώνει η Δ.Αυγέρη.

Σύμφωνα με την ίδια, «ο κ. Μαρινάκης, αντί να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα και τη μπάλα στην εξέδρα, οφείλει άμεσα να απαντήσει στις πρωτοφανείς καταγγελίες του προέδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου, στο Ευρωκοινοβούλιο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει στην ερώτηση: «Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής για τη Διασφάλιση του Απορρήτου των Επικοινωνιών δέχθηκε απειλές από βουλευτές της ΝΔ και κυβερνητικά στελέχη, όταν η ΑΔΑΕ προσπάθησε να ενημερώσει τον Αλέξη Τσίπρα για τις υποκλοπές, μετά το νόμιμο αίτημα που είχε υποβάλει ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.