ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Δ.Αυγέρη: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη προσπαθεί για ακόμη μια φορά να κουκουλώσει το σκάνδαλο των υποκλοπών»

«Χρειάζεται πάντα ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να επουλωθούν οι εντάσεις»

Δ.Αυγέρη: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη προσπαθεί για ακόμη μια φορά να κουκουλώσει το σκάνδαλο των υποκλοπών»

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, τόνισε μεταξύ άλλων πως «η κυβέρνηση Μητσοτάκη προσπαθεί για ακόμη μια φορά να κουκουλώσει το σκάνδαλο των υποκλοπών» προσθέτοντας πως «στη “μαύρη βίβλο” αυτής της υπόθεσης συνεχίζει να γράφει μόνο μαύρα κεφάλαια».

Όπως υπογράμμισε η ίδια: «Κατά τεκμήριο η ΕΥΠ είναι ο δράστης των παράνομων παρακολουθήσεων, κι όμως ενόψει της κρίσιμης συνεδρίασης για την υπόθεση, η κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλάζει τα μέλη της ΑΔΑΕ, που οφείλει να είναι ανεξάρτητη. Μάλιστα, αυτό συμβαίνει ενώ υπάρχει η πρόβλεψη για την παράταση της θητείας των μελών της αρχής. Ο ίδιος ο αρμόδιος υπουργός, ο κ. Βορίδης, ουσιαστικά παραδέχθηκε την μεθόδευση εκ μέρους της κυβέρνησης στη βουλή».

«Η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να φαίνεται αλλά και να είναι δίκαιη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Είναι καιρός να αφήσει η κυβέρνηση τις ανεξάρτητες αρχές, αλλά και τον κ. Ράμμο, να κάνουν επιτέλους τη δουλειά τους», είπε.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου «η χώρα μας δυστυχώς εγκαλείται και στην αρμόδια επιτροπή του ευρωκοινοβουλίου για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο θέμα των υποκλοπών».

«Θα περίμενε κανείς ότι μετά τις εκλογές η κυβέρνηση Μητσοτάκη τουλάχιστον θα είχε μηδενίσει τις πολύ κακές της επιδόσεις στο επίπεδο του κράτους δικαίου. Οι πολίτες φυσικά αντιδρούν σε αυτό και έχουμε ήδη πτώση των δημοσκοπικών ευρημάτων για τη ΝΔ. Αυτό φυσικά συνδέεται και με την οικονομία και την ακρίβεια – όχι μόνο με τη δημοκρατία. Και φυσικά συνδέεται και με όσα συμβαίνουν στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας», συνέχισε η κα Αυγέρη.

«Ακόμη δεν έχουν συνέλθει οι συμπολίτες μας με όσα συνέβησαν πριν 20-25 μέρες και ξαναβιώνουν τις ίδιες καταστάσεις. Δυστυχώς η πολιτεία είναι απούσα και η κυβέρνηση τα χρεώνει όλα στην καλή… προαίρεση των ιδιωτών – το είδαμε και στη ΔΕΘ – και τον πατριωτισμό μας», τόνισε.

Ερωτηθείσα για τη νέα σελίδα στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. η Δώρα Αυγέρη σχολίασε τους τριγμούς που προκύπτουν από τη νέα κατάσταση, λέγοντας ότι «χρειάζεται πάντα ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να επουλωθούν οι εντάσεις».

Πάντως δήλωσε ότι ήδη έχουν πέσει οι τόνοι, απευθύνοντας έκκληση σε όλους «να βάλουν πλάτη για να αναδειχθεί το ουσιαστικό πολιτικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και να αναταχθεί μια ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς και καμία που να μη θέλει να συμμετέχει σε αυτή τη διαδικασία. Τη στιγμή που μιλάμε είναι οι Έλληνες εργάζονται περισσότερο από κάθε άλλον Ευρωπαίο, κι όμως αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες, το δημόσιο σύστημα υγείας δοκιμάζεται. Οφείλουμε να είμαστε παρούσες και παρόντες σε αυτά τα προβλήματα», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.