ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δ.Αυγέρη: «Η ΝΔ εκβιάζει ωμά τους πολίτες πριν από τις εκλογές»

«Να σταματήσει η κυβέρνηση τα επικίνδυνα παιχνίδια που εκθέτουν τη χώρα»

Δ.Αυγέρη: «Η ΝΔ εκβιάζει ωμά τους πολίτες πριν από τις εκλογές»

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρα Αυγέρη, δήλωσε ότι «τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε την απαράδεκτη και αντιθεσμική προσπάθεια κυβερνητικών στελεχών να εκβιάσουν τους πολίτες για να στηρίξουν τους εκλεκτούς της ΝΔ σε Δήμους και Περιφέρειες».

«Την αρχή έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας ότι ένας αριστερός δήμαρχος δεν μπορεί να διεκδικήσει ΕΣΠΑ προς όφελος της πόλης του. Στη συνέχεια ο Λευτέρης Αυγενάκης έφτασε στο σημείο να συνδέσει την παροχή αποζημιώσεων και τα μέτρα στήριξης στους πληγέντες της Θεσσαλίας με το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής για την Περιφέρεια Θεσσαλίας», σημειώνει η Δώρα Αυγέρη, προσθέτοντας:

Αυγέρη: Η ΝΔ εκβιάζει ωμά τους πολίτες

«Σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεπέρασε κάθε όριο επικινδυνότητας, εμπλέκοντας τον πόλεμο στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη στην εσωτερική προεκλογική αντιπαράθεση και τη διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων και πόρων για την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΝΔ εκβιάζει ωμά τους πολίτες πριν από τις εκλογές. Δεν είναι η πρώτη φορά που φτάνει στο σημείο να εργαλειοποιήσει ευαίσθητα ζητήματα που σχετίζονται με την εξωτερική πολιτική και την εθνική ασφάλεια για να στοχοποιήσει πολιτικούς αντιπάλους», αναφέρει η Δώρα Αυγέρη και καταλήγει: «Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει τώρα τα επικίνδυνα παιχνίδια της που εκθέτουν τη χώρα μας και τους ωμούς εκβιασμούς σε βάρος των πολιτών και της ελεύθερης βούλησής τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.