ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δ.Αυγέρη: «Ο Κ.Σκρέκας θα μείνει στην ιστορία ως ο υπουργός της ακρίβειας»

Τι είπε για τις δημοσκοπήσεις και το έγκλημα στα Τέμπη

Δ.Αυγέρη: «Ο Κ.Σκρέκας θα μείνει στην ιστορία ως ο υπουργός της ακρίβειας»

Για την ακρίβεια, τις δημοσκοπήσεις, την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για το έγκλημα στα Τέμπη μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη.

«Η ακρίβεια έχει την υπογραφή της κυβέρνησης Μητσοτάκη και ο κ. Σκρέκας θα μείνει στην ιστορία ως ο υπουργός της ακρίβειας», δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, προσθέτοντας ότι το φαινόμενο «είναι απότοκο της πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

Για τα νέα κυβερνητικά μέτρα κατά της ακρίβειας σχολίασε ότι «κάθε κίνηση είναι καλοδεχούμενη, αλλά αν δεν αλλάξεις την υφή της πολιτικής σου δεν αλλάζουν τα πράγματα».

Σημείωσε ότι η κυβέρνηση δεν σκέφτεται πώς θα γεμίσει το ψυγείο της οικογένειας, ενώ για τα πρόστιμα ανέφερε πως επιβάλλονται σε επιχειρήσεις που κερδίζουν πολλά ούτως ή άλλως από την κερδοσκοπία, άρα τις συμφέρει.

Η ακρίβεια πονάει τον κόσμο και είναι το νούμερο ένα πρόβλημα, κάτι ου φαίνεται και στις δημοσκοπήσεις, όπως είπε.

«Αυτό είναι το στοίχημα που πρέπει να κερδίσει κάποιος και να παρουσιάσει μια πρόταση» τόνισε.

Για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι ήταν ξεκάθαρο το μήνυμα πως έχουμε πρόεδρο με νωπή εντολή από τη βάση και με μεγάλη πλειοψηφία.

«Πάμε για τις επόμενες μάχες για να προκληθεί ρήγμα στην υπάρχουσα κατάσταση» είπε χαρακτηριστικά

Αναφορικά με τις δημοσκοπήσεις και τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ότι ο κόσμος τηρεί στάση αναμονής και έχει προσδοκίες από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Σε αυτούς τους τρεις μήνες μέχρι τις ευρωεκλογές δεν πρέπει να χάνουμε λεπτό, γι’ αυτό ο πρόεδρος είπε ότι δεν υπάρχει χρόνος» τόνισε και συμπλήρωσε ότι «πρέπει όλοι μαζί να προχωρήσουμε».

«Αν πιστεύει κάποιος στην αλλαγή, αυτό θα γίνει μόνο με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ» υποστήριξε και συμπλήρωσε ότι «αν δεν αλλάξει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αλλάξει η κυβέρνηση».

Η εντολή που πήρε ο πρόεδρος από το συνέδριο ήταν «αλλαξέ τα όλα», να υπάρξουν δομικές αλλαγές στη λειτουργία του κόμματος με καταστατικές αλλαγές που μπορούν να γίνουν σε καταστατικό συνέδριο και αλλαγές στα πρόσωπα, σημείωσε η Δ.Αυγέρη και πρόσθεσε: «οι αλλαγές δεν γίνονται και χωρίς συγκρούσεις, έτσι προχωράμε στη ζωή, κανείς δεν είναι βιδωμένος την καρέκλα του».

Αναφερόμενη στα Τέμπη σχολίασε πως διαπράττεται δεύτερο έγκλημα, αυτό της συγκάλυψης, κάτι που κάθε μέρα επιβεβαιώνεται από νέα στοιχεία.

Σε ερώτηση ποιον προσπαθούν να καλύψουν, απάντησε ότι θα φανεί από τα στοιχεία.

Για τον Κώστα Καραμανλή είπε ότι φαίνεται να είχε πει ψέματα και θα έπρεπε να κληθεί για ψευδορκία.

«Οι τελευταίοι που δικαιούνται να κατηγορούν είναι οι της κυβέρνησης. Προκαλούν ακόμη περισσότερο το δημόσιο αίσθημα και την αγανάκτηση και έλλειψη εμπιστοσύνης των συγγενών των θυμάτων» ανέφερε η Δ.Αυγέρη προσθέτοντας ότι «η κυβέρνηση κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να μην αναγνωρισθούν οι ευθύνες της».

Για το πανό στην Κουμουνδούρου απάντησε ότι ήταν κάτι που συνέβη σε όλη την Ελλάδα, δεν ανακάλυψε ο ΣΥΡΙΖΑ το αίτημα για δικαιοσύνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το μπάζωμα της αλήθειας για τα Τέμπη είναι αυτό που χαρακτηρίζει την κυβέρνηση» είπε και έθεσε ερώτημα γιατί δεν κλήθηκε στην εξεταστική ο Χρήστος Τριαντόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.