ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δίκη Ν.Παππά και Χρυσής Αυγής: «Δύο μέτρα και δύο σταθμά» για τον ΣΥΡΙΖΑ;

Και στις δύο περιπτώσεις είχε υπάρξει διαφωνία της Εισαγγελέως

Δίκη Ν.Παππά και Χρυσής Αυγής: «Δύο μέτρα και δύο σταθμά» για τον ΣΥΡΙΖΑ;

«Δύο μέτρα και δύο σταθμά» για τον ΣΤΡΙΖΑ; Και στις δύο περιπτώσεις εκδίκασης από το Ειδικό Δικαστήριο των μελών της Χρυσής Αυτής όπως και σε αυτή του βουλευτή και πρώην  υπουργού Νίκου Παππά η Εισαγγελέας της έδρας (και στις δύο περιπτώσεις) θεώρησε όττ προκύπτουν ενοχοποιητικά στοιχεία.

Παρ΄όλα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ διαμορφώθηκε μόνο γι την απόφαση για τον βουλευτή του και φυσικά όχι για την απόφαση για την Χρυσή Αυγή.

Τότε (Οκτώβριος 2020) το Δικαστήριο είχε πάρει τη ν ορθή απόφαση. Τώρα όχι.

«Όταν ήρθαν για να πάρουν τους κομμουνιστές, σιώπησα επειδή δεν ήμουν κομμουνιστής.

Όταν φυλάκισαν τους σοσιαλδημοκράτες, σιώπησα γιατί δεν ήμουν σοσιαλδημοκράτης.

Όταν ήρθαν να πάρουν τους συνδικαλιστές, σιώπησα γιατί δεν ήμουν συνδικαλιστής.

Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους σιώπησα γιατί δεν ήμουν Εβραίος

Όταν ήρθαν να συλλάβουν εμένα, δεν υπήρχε πια κανείς για να διαμαρτυρηθεί».

Martin Niemoeller (1892-1984)

Γερμανός θεολόγος και Λουθηρανός πάστορας. Γνωστός κυρίως για την αντίθεσή του στο ναζιστικό καθεστώς κατά τη δεκαετία του 1930 και για τα ανωτέρω απόφθεγμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.