ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ε.Αντώναρος για Κ.Μητσοτάκη: «Έχει καταλάβει ότι χάνει την εξουσία και τα…σχετικά προνόμια κι έχει σαλτάρει»

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου

Ε.Αντώναρος για Κ.Μητσοτάκη: «Έχει καταλάβει ότι χάνει την εξουσία και τα…σχετικά προνόμια κι έχει σαλτάρει»

Νέα επίθεση προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Κ.Καραμανλή και πλέον υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αντώναρος. 

«Οι (Έλληνες και ξένοι) επικοινωνιολόγοι που ακριβοπληρώνει (με τίνος τα λεφτά;) ο Μητσοτάκης μάλλον έχουν προκαλέσει κομφούζιο στο πανικόβλητο κεφάλι του», αναφέρει ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ στην Ανατολική Αττική, Ευάγγελος Αντώναρος, προσθέτοντας ότι «σερβίρει κάθε μέρα και μια καινούργια αρλούμπα για τις εκλογικές προοπτικές του, τα σχέδια του για την επόμενη μέρα κι όλα τα συναφή».

Ο κ. Αντώναρος καταλήγει ως εξής στην ανάρτησή του:

«Έχει καταλάβει ότι η Μητσοτάκης ΑΕ χάνει την εξουσία και τα…σχετικά προνόμια κι έχει σαλτάρει. Με το μπερδεμένο μυαλό του προσπαθεί να κάνει την τρίχα τριχιά, ομολογεί στην πράξη την παλαιοκομματική αντίληψη που έχει για την άσκηση της πολιτικής και τρέπει τους μέχρι τώρα οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας σε φυγή. Τους καλωσορίζω.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.