ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ε.Αντώναρος: «Θα έκανα την ίδια δήλωση με τον Κασσελάκη για τον Σημίτη»

«Δεν είναι αστείο που με έβαλε ο Σταθάκης στην τάση των νεοεισελθόντων;» είπε

Ε.Αντώναρος: «Θα έκανα την ίδια δήλωση με τον Κασσελάκη για τον Σημίτη»

Ο Ευάγγελος Αντώναρος άσκησε κριτική στην εσωτερική αντιπολίτευση ως μια ομάδα λίγων που «είχαν μάθει να κάνουν κουμάντο στο παρασκήνιο» υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος αντιδρά περισσότερο από τον Πολάκη.

Παράλληλα είπε ότι «θα έκανα την ίδια δήλωση με τον Κασσελακη για τον Σημίτη. Μην ξεχνάτε ότι υπηρέτησα την κυβέρνηση Καραμανλή που έλεγε ότι ήταν ο αρχιερέας της διαπλοκής καθώς κάλυπτε με την παρουσία του την διαπλοκή».

Με αφορμή τις κατηγορίες περί διαπλοκής για τον Στέφανο Κασσελάκη είπε ότι «αν μου είχαν πει εμένα για διαπλοκή θα είχα πάει στο δικαστήριο. Μεγαλύτερη συκοφαντία και προσωπική προσβολή δεν μπορεί να υπάρξει. Να λένε δηλαδή ότι σε πήραν κάποιοι, σε έκαναν μαριονέτα και κοροΐδεψαν 150.00, ανθρώπους, αυτό δείχνει μια απελπισία».

«Εμένα ο Γιώργος Σταθάκης με χαρακτήρισε η τάση των νεοεισελθόντων, εκεί με έβαλε, δεν είναι αστεία πράγματα αυτά; Εγώ έχω μια θέση πολιτική που πρεσβεύω από όταν ήμουν κυβερνητικός εκπρόσωπος του Κώστα Καραμανλή. Είμαι άνθρωπος του κεντρώου χώρου , δεν είπα ότι έγινα αριστερός και προσβάλλομαι αν κάποιος μου βάζει τη στάμπα του δεξιού. Είμαι μετριοπαθής. Η Αριστερά έχει προσφέρει, με ενοχλεί η αριστερίλα, κάποιοι που προσπαθούν να προωθήσουν ιδέες μονολιθικά και να το κάνουν επάγγελμα».

Κατά τον ίδιο η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ «έχει θέσεις. Κάποιοι περίμεναν από την πρώτη ημέρα να τις ξεδιπλώσει, το κάνει μέρα με την ημέρα, μπορεί να μην τους αρέσει αλλά αυτό είναι άλλο»

Σύμφωνα με τον ίδιο «σε όλους όσοι αναλαμβάνουν ένα αξίωμα του λέμε έχεις 100 ημέρες. Σε ένα μήνα αμφισβητείς; Δεν είναι αυτό αμφισβήτηση, περιφρόνηση είναι στους 150.000 που πήγαν να ψηφίσουν και αυτό είναι αντιδημοκρατικό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως προς τις διαγραφές και τις δηλώσεις που τις προκάλεσαν, ο Ευάγγελος Αντώναρος είπε ότι «από την πρώτη ημέρα υπήρχαν υπερβολικές αντιδράσεις προς το πρόσωπο ενός προέδρου που εξελέγη από τη βάση. Τα λόγια που ειπώθηκαν ήταν άκομψα, υπερβολικά, μου προκάλεσαν έκπληξη από ανθρώπους με μεγάλη πολιτική διαδρομή που μετράνε τα λόγια τους. Καλά έκανε ο Κασσελάκης και τους παρέπεμψε με το ερώτημα της διαγραφής γιατί βγαίνουν εκτός κλίματος που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι άνθρωποι αυτοί – με πήραν και εμένα τα σκάγια τις τελευταίες ημέρες – αυτοακυρώνονται, βγαίνουν μόνοι τους έξω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.