ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ε.Αποστολάκης: «Οι υποκλοπές κατέδειξαν την έλλειψη σεβασμού στις Ένοπλες Δυνάμεις»

Ζήτησε να έρθουν προς ψήφιση τα μνημόνια με τα Σκόπια

Ε.Αποστολάκης: «Οι υποκλοπές κατέδειξαν την έλλειψη σεβασμού στις Ένοπλες Δυνάμεις»

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης ζήτησε από την πλειοψηφία να φέρει προς ψήφιση τα μνημόνια συνεργασίας με τα Σκόπια. 

Έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την πιθανότητα απώλειας του διεθνούς κύρους της χώρας, αλλά και επιχειρηματικών συνεργασιών με τη γείτονα.

Σε σχέση με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, υποστήριξε πως οι υποκλοπές «κατέδειξαν την έλλειψη σεβασμού στις Ένοπλες Δυνάμεις, προκαλώντας κρίση μεταξύ πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το επόμενο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα κάνει προγραμματική αντιπολίτευση για τα θέματα της εθνικής άμυνας» είπε, ενώ ζήτησε τον αναπροσδιορισμό των εξοπλιστικών προγραμμάτων με βάση τις εισηγήσεις των επιτελείων και τις προτεραιότητες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.