ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ε.Αχτσιόγλου: Στο Ωδείο Αθηνών θα ανακοινώσει αύριο την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Την υποψηφιότητα της ανακοινώνει αύριο η Ε.Αχτσιόγλου

Ε.Αχτσιόγλου: Στο Ωδείο Αθηνών θα ανακοινώσει αύριο την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, η Έφη Αχτσιόγλου θα ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητα της για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η σχετική ανακοίνωση θα γίνει στις 12:30 το μεσημέρι, στο περιστύλιο του Ωδείου Αθηνών (Βασιλέως Γεωργίου Β 17-19).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου είναι η πρώτη που γίνεται γνωστή και τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες, μέχρι το προσεχές Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουλίου που θα «κλειδώσουν» και τυπικά, κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.