ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΣΥΡΙΖΑ: Τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν επικράτηση του Σ.Κασσελάκη

Τα πρώτα αποτελέσματα από τις κάλπες

ΣΥΡΙΖΑ: Τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν επικράτηση του Σ.Κασσελάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης δείχνει να αποκτά ένα προβάδισμα απέναντι στους συνυποψηφίους του, καθώς ανακοινώνονται τα πρώτα αποτελέσματα.

Στον Διόνυσο της Αττικής, ψήφισαν 602 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, με τον κ. Κασσελάκη να παίρνει 281 ψήφους, την κ. Αχτσιόγλου 178, τον Νίκο Παππά 83, τον Εθυκλείδη Τσακαλώτο 52 και τον Στέφανο Τζουμάκα 8 ψήφους.

Αντίστοιχα, στα Φάρσαλα ψήφισαν 118 – και τα αποτελέσματα ήταν τα εξής: Έφη Αχτσιόγλου 45, Στέφανος Κασσελάκης 52, Νίκος Παππάς 15, Στέφανος Τζουμάκας 1, Ευκλείδης Τσακαλώτος 4, ενώ βρέθηκε και ένα άκυρο ψηφοδέλτιο.

Νωρίτερα, ο Σ.Κασσελάκης είχε επικρατήσει  και στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

Στο εκλογικό τμήμα της Μήλου ψήφισαν 100. 45 ψήφους πήρε ο Κασσελάκης και 34 η Αχτσιόγλου.

Στο εκλογικό τμήμα της Κόνιτσας σε σύνολο 121 ψηφοφόρων, 51 ψήφους συγκέντρωσε η Εφη Αχτσιόγλου, 50 ο Στέφανος Κασσελάκης, 14 ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και από 2 Στέφανος Τζουμάκας και Νίκος Παππάς.

Στα Σφακιά, όπως θα δείτε πρώτος βγήκε ο Στέφανος Κασσελάκης με 161 ψήφους και ακολουθουν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Νίκος Παππάς με 3. Τέταρτη έρχεται η Έφη Αχτσιόγλου. Συνολικά ψήφισαν 170 ψηφοφόροι.

Στα Μέγαρα Αττικής πρώτος είναι ξανά ο Στέφανος Κασσελάκης 160 ψήφους δεύτερη η Έφη Αχτσιόγλου με 108 ψήφους, τρίτος ο Νίκος Παππάς με 24 ψήφους, τέταρτος ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με 23 ψήφους και πέμπτος ο Στέφανος Τζουμάκας με 6 ψήφους.

Και στην Λέσβο πρώτος με 49% ήρθε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Συνολικά στην Μυτιλήνη ψήφισαν 998 μέλη, έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 992, άκυρα 2 λευκά 4.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Στέφανος Κασσελάκης έλαβε 467 ψηφους, η Έφη Αχτσιόγλου 339, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος 97, ο Νίκος Παππάς 79 και Στέφανος Τζουμάκας 10.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.