ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Δραγασάκης: H απάντηση στον Κ.Μητσοτάκη για το ποιος έφερε τα μνημόνια στην Ελλάδα – «Η ιστορία δεν αλλάζει»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ισχυρίστηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε τα μνημόνια στην Ελλάδα

Γ.Δραγασάκης: H απάντηση στον Κ.Μητσοτάκη για το ποιος έφερε τα μνημόνια στην Ελλάδα – «Η ιστορία δεν αλλάζει»

Ο Γιάννης Δραγασάκης απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα όσα είπε για τα μνημόνια, τα οποία σύμφωνα με τον πρωθυπουργό… τα έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα. 

Χθες ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως ήταν αυτός που έφερε τα μνημόνια στη χώρα και σήμερα, λίγες ώρες μετά τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υποψήφιος βουλευτής στον Δυτικό Τομέα καταρρίπτει σημείο προς σημείο τους ισχυρισμούς.

«Ο κ. Μητσοτάκης γι’ άλλη μια φορά εχθές δεν δίστασε να καταφύγει στο ψέμα, ακριβώς γιατί είναι φοβισμένος και αισθάνεται ανήμπορος» ανέφερε ο Γιάννης Δραγασάκης.

Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω:

«Το 2014 ο κ. Σαμαράς, στην κυβέρνηση του οποίου ήταν υπουργός ο κ. Μητσοτάκης, επέλεξε να επισπεύσει την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ακριβώς επειδή δεν μπορούσε να ολοκληρώσει την τότε αξιολόγηση. Κι όχι μόνο απέδρασε από την ευθύνη του, αλλά και άφησε καμένη γη με άδεια ταμεία και ένα πρόγραμμα που έληγε μόλις έναν μήνα μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου. Στήνοντας έτσι το σχέδιο ”αριστερή παρένθεση”» ανέφερε αρχικά.

«Ευτυχώς για τη χώρα όμως ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν η δημοκρατική επιλογή του ελληνικού λαού και ανέλαβε την ευθύνη να την οδηγήσει από το χείλος του γκρεμού το ‘15, εκτός μνημονίων, με ρυθμισμένο χρέος έως το 2030 και με μαξιλάρι ασφαλείας 36 δισ. ευρώ το 2019. Αυτή τη χώρα παρέλαβε ο κ. Μητσοτάκης & τολμά σήμερα να εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ”έφερε τα μνημόνια”. Εκείνος που ήταν στο πολιτικό προσωπικό που χρεοκόπησε τη χώρα», συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γιάννης Δραγασάκης, καταλήγει αναφέροντας: «Η ιστορία δεν αλλάζει και στις 21 Μάη θα τεθούν οι βάσεις για απαλλαγή από το “καθεστώς Μητσοτάκη” και προοδευτική αλλαγή στη χώρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.