ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γ.Κατρούγκαλος: «Με τους φράχτες χαρίζουμε το μισό ποτάμι στους Τούρκους»

«Ο φράχτης θα είναι στη δική μας μεριά της όχθης»

Γ.Κατρούγκαλος: «Με τους φράχτες χαρίζουμε το μισό ποτάμι στους Τούρκους»

«Ο φράχτης δεν είναι η λύση στο προσφυγικό-μεταναστευτικό. Λύση για την Ελλάδα είναι να μοιραστούν τα βάρη του προσφυγικού-μεταναστευτικού στην Ευρώπη» σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος.

«Και ενώ δεν είναι λύση για το προσφυγικό-μεταναστευτικό, πράγματι στα χερσαία σύνορα έχει μια χρησιμότητα. Και επαναλαμβάνω ως μέσο φρούρησης των συνόρων και όχι αντιμετώπισης του μεταναστευτικού. Και λέμε ότι ειδικά η επέκτασή του, ιδιαίτερα όπου υπάρχουν ποτάμια, είναι επικίνδυνη. Και δεν είναι το βασικό θέμα ότι χαρίζουμε το μισό ποτάμι στους Τούρκους αλλά οι νησίδες» είπε στον ΣΚΑΪ.

Και εξηγώντας τι εννοούσε για τα ποτάμια, τόνισε: «Ο φράχτης θα είναι στη δική μας μεριά της όχθης. Ελληνικό έδαφος είναι ο μισός Έβρος και οι νησίδες που βρίσκονται στην πλευρά τη μισή.

Λέω λοιπόν, ότι όπου έχουμε νησίδα στο κομμάτι του Έβρου που είναι ελληνικό έδαφος, τότε θα έχει δυνατότητα η Τουρκία να εγκαταστήσει πρόσφυγες στη νησίδα που θα είναι ελληνικό έδαφος ενώ ο φράχτης θα είναι στην όχθη. Άρα θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα μείζον θέμα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.