ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Κουμουτσάκος για χάρτη Μπαχτσελί: «Είναι μια επικίνδυνη άμεση απειλή και εχθρική πράξη κατά της Ελλάδας»

Τι γράφει σε ανάρτησή του ο βουλευτής της ΝΔ

Γ.Κουμουτσάκος για χάρτη Μπαχτσελί:  «Είναι μια επικίνδυνη άμεση απειλή και εχθρική πράξη κατά της Ελλάδας»

Τον χάρτη των Γκρίζων Λύκων δίπλα στον οποίο φωτογραφήθηκε ο κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, σχολίασε ο Βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος με ανάρτησή του στο Twitter.

«Ο συνεργάτης του Ερντογάν, εθνικιστής-Γκρίζος Λύκος, Ντεβλέτ Μπαχτσελί “ποζάρει” με χάρτη που δείχνει τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου & την Κρήτη ως τουρκικά. Το “όραμα” της “Γαλάζιας Πατρίδας” επεκτείνεται.

Δεν είναι απλώς προκλητικό ή παράλογο. Είναι μια επικίνδυνη, άμεση απειλή & εχθρική πράξη κατά της Ελλάδας», έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός κάλεσε τον Τούρκο πρόεδρο να ξεκαθαρίσει εάν πρόκειται για φαντασιώσεις ή επίσημη θέση της Άγκυρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.