ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πάντως εμείς τα μανιτάρια τα προτιμούμε «σοτέ» και όχι πυρηνικά!

Γ.Μυλόπουλος: Στηρίζει Ε.Αχτσιόγλου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – «Μπορεί να μας επαναφέρει σε κυβερνητική τροχεία»

«Έχει τα χαρακτηριστικά του νέου κύματος χάριν του οποίου ο Αλέξης Τσίπρας παραμέρισε»

Γ.Μυλόπουλος: Στηρίζει Ε.Αχτσιόγλου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – «Μπορεί να μας επαναφέρει σε κυβερνητική τροχεία»

Ο Γιάννης Μυλόπουλος γνωστοποίησε με ανάρτησή του τη στήριξη του στην υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως τονίζει ο Γ.Μυλόπουλος η Ε.Αχτζιόγλου «έχει όλα τα εχέγγυα για να ξανακάνει τις προοδευτικές ιδέες κυρίαρχες στην κοινωνία και να επαναφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πάλι σε κυβερνητική τροχιά».

Το μέλος της ΚΕ του κόμματος και μέλος του Think Tank του Αλέξη Τσίπρα τα προηγούμενα δύο χρόνια τόνισε ότι η υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου «έχει τα χαρακτηριστικά του νέου κύματος χάριν του οποίου ο Αλέξης Τσίπρας παραμέρισε, όπως ο ίδιος είπε».

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

«Με την Έφη.

Τιμώ και σέβομαι όλους τους υποψήφιους για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ γιατί ο καθένας έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και τη δική του σημαντική πολιτική διαδρομή και συμβολή μέχρι τώρα.

Και θα συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι, όλοι μαζί και την επόμενη μέρα της εκλογής νέου αρχηγού.

Όμως ξεχωρίζω από όλους τους υποψήφιους την Έφη Αχτσιόγλου.

Η μόρφωση, (απόφοιτος και διδάκτορας του δικού μας ΑΠΘ), η συγκρότηση, η ευχέρεια λόγου, τεκμηρίωσης και επιχειρηματολογίας, η πολιτική διαδρομή και η πολιτική της εμπειρία, πάντα δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, καθώς και το πολιτικό της όραμα για έναν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θα εκτείνεται από τη Ριζοσπαστική Αριστερά μέχρι το προοδευτικό Κέντρο και που θα είναι πιο αποτελεσματικός, πιο «επαγγελματικός» και με πιο επιστημονικά και τεχνοκρατικά τεκμηριωμένες θέσεις, κάνουν την υποψηφιότητά της να έχει τα χαρακτηριστικά του νέου κύματος χάριν του οποίου ο Αλέξης Τσίπρας παραμέρισε, όπως ο ίδιος είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Έφη Αχτσιόγλου έχει όλα τα εχέγγυα για να ξανακάνει τις προοδευτικές ιδέες κυρίαρχες στην κοινωνία και να επαναφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πάλι σε κυβερνητική τροχιά». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.