ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Γ.Ραγκούσης: Το «καρφί» στον Κ.Μητσοτάκη για τον νέο νόμο κατά των υποκλοπών

Η «αιχμηρή» ανάρτηση του Γιάννη Ραγκούση σχετικά με το σχέδιο νόμου για το σκάνδαλο των υποκλοπών

Γ.Ραγκούσης: Το «καρφί» στον Κ.Μητσοτάκη για τον νέο νόμο κατά των υποκλοπών

«Η νομοθετική πρωτοβουλία Μητσοτάκη κατά των υποκλοπών, είναι σαν να λέγαμε, νομοθετική πρωτοβουλία Πάτση κατά των κόκκινων δανείων ή νομοθετική πρωτοβουλία Λιγνάδη κατά των βιασμών…»

Αυτό ήταν το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση, με αφορμή την είδηση ότι τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου για τις υποκλοπές.

Ο κ. Ραγκούσης έκκεισε το κείμενο τηε ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη φράση «#Μητσοτακης_τελος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, σκοπός του σχεδίου νόμου, όπως αναφέρεται στο πρώτο κεφάλαιο, είναι η θωράκιση και ο εκσυγχρονισμός της διαδικασίας άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών σύμφωνα με το δεύτερο εδάφιο της παρ. 1 του άρθρου 19 του Συντάγματος, η βελτιστοποίηση της δράσης της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, η προστασία του απορρήτου των επικοινωνιών από λογισμικά παρακολούθησης, η οργανική και λειτουργική αναβάθμιση του επιπέδου κυβερνοασφάλειας στη χώρα, και η αποτελεσματικότερη προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.