ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Κ.Αρβανίτης: «Πιστεύω ότι ο Α.Τσίπρας άργησε να τοποθετηθεί – Πηγαίνουμε σε φαινόμενα εκφυλισμού ενός κόμματος»

«Ο Σ.Κασσελάκης έχει πολλά κρίσιμα στοιχεία, έκανε μία εξαιρετική πολιτική ομιλία, μίλησε πολύ και αυτό μου άρεσε»

Κ.Αρβανίτης: «Πιστεύω ότι ο Α.Τσίπρας άργησε να τοποθετηθεί – Πηγαίνουμε σε φαινόμενα εκφυλισμού ενός κόμματος»

Ο Κώστας Αρβανίτης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και σχολίασε τις εξελίξεις στο «στρατόπεδο» του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης μέρας εργασιών του συνεδρίου και την ομιλία εφ’ όλης της ύλης του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο ευρωβουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κώστας Αρβανίτης, τόνισε πως «αυτό που συνέβαινε, δεν ήταν καλό. Πολύ τοξικό και προβληματικό, κουραστήκαμε όλοι· και εμείς, τα μέλη, αλλά και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Η ατζέντα άλλαζε από παντού και αυτό δημιουργεί ένα μείζον πρόβλημα», μιλώντας στο ACTION24.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πιστεύω ότι ο Αλέξης Τσίπρας άργησε να τοποθετηθεί, διότι πηγαίνουμε σε φαινόμενα εκφυλισμού ενός κόμματος και εκατομμυρίων ανθρώπων οι οποίοι έχουν εναποθέσει στην Αριστερά τις ελπίδες τους. Η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα ήταν θεσμική και απευθύνεται σε όλους, όχι μονάχα στον Πρόεδρο. Ο κ. Κασσελάκης έχει πολλά κρίσιμα στοιχεία, έκανε μία εξαιρετική πολιτική ομιλία, μίλησε πολύ και αυτό μου άρεσε», προσέθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.