ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αποδοκιμασίες στην ομιλία της Κ.Νοτοπούλου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Α.Τσίπρα πρωθυπουργό έγινε από παρένθεση κανόνας»

«Θέλουν να θέσουν θέμα προέδρου μετά την ήττα όσοι δεν επιθυμούν εκλογές»

Αποδοκιμασίες στην ομιλία της Κ.Νοτοπούλου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Α.Τσίπρα πρωθυπουργό έγινε από παρένθεση κανόνας»

Η βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, κατά την διάρκεια ομιλίας της στο 4ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα πρωθυπουργό, έγινε από παρένθεση κανόνας» η οποία σε αυτο το σημείο της ομιλίας της δέχθηκε αποδοκιμασίες.

Παράλληλα, σημείωσε πως «το κόμμα μας, μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία, βρίσκεται σε κρίση. Δεν είναι το πένθος της ήττας. Είναι η κατάθλιψη της διαχείρισής της από τους διαδόχους του Αλέξη Τσίπρα», υπό τον ήχο αποδοκιμασιών από την αρένα.

«Συλλογική ευθύνη υπάρχει, κανείς δεν εξαιρείται, όλοι παίρνουμε το κομμάτι που μας αναλογεί» υποστήριξε η κ. Νοτοπούλου, συμπληρώνοντας πως «έξι μήνες τώρα και δε μπορούμε να αρθρώσουμε συνεκτικό αντιπολιτευτικό λόγο. Χωρίς στίγμα, χωρίς ταυτότητα. Με παλινωδίες και μπρος πίσω».

Στο πλαίσιο αυτό, η κ. Νοτοπούλου «φωτογράφισε» όσους υποστηρίζουν την ακύρωση των εκλογών, λέγοντας πως «και κάποιοι ζητάνε να μη στηθούν κάλπες, να το ζητάνε με το επιχείρημα ότι θα χάσουμε χρόνο για να προετοιμαστούμε για πάμε καλά στις ευρωεκλογές.

Ενώ στη πραγματικότητα έχουν ήδη προεξοφλήσει την αποτυχία στις ευρωεκλογές, αλλά το θεωρούν δευτερεύον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γιατί; Μα γιατί δεν είναι έτοιμοι» περιέγραψε, λέγοντας πως «θέλουν να θέσουν θέμα προέδρου μετά την ήττα που θα τη χρεώσουν τότε στον πρόεδρο. Και εντωμεταξύ να ετοιμαστούν αδιαφορώντας για το που θα έχουμε κατρακυλήσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.