ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Τασούλας για Σ.Κασσελάκη: «Δεν με εξέπληξε η επικράτησή του – Περίμενα να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο»

«Δεν έχω συναντηθεί με τον Σ.Κασσελάκη»

Κ.Τασούλας για Σ.Κασσελάκη: «Δεν με εξέπληξε η επικράτησή του – Περίμενα να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο»

Ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, μίλησε σήμερα (27/9) το μεσημέρι στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες και είπε ότι δεν τον εξέπληξε η επικράτησή του στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Τασούλας είπε ότι ανέμενε ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό του Κασσελάκη και μάλιστα, την εκλογή του από τον α’ γύρο.

Ο Τασούλας ανέφερε ότι δεν έχει συναντηθεί ακόμα με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ότι αυτές τις ημέρες γίνονται συζητήσεις με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την εύρεση γραφείου στο μέγαρο του κοινοβουλίου, το οποίο θα παραχωρηθεί στον κ. Κασσελάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενημερώνοντας τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για το πρόγραμμα της Βουλής, είπε ότι αύριο θα συνεδριάσει η Διάσκεψη των Προέδρων με θέμα την επιλογή των προέδρου, αντιπροέδρου και έξι (6) μελών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.), κατόπιν εισήγησης του. Όπως είπε, η πρότασή του (για τη θέση προέδρου του ΕΣΡ) θα είναι της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, και νυν αντιπροέδρου του ΕΣΡ, Ευτέρπης Κουτζαμάνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.