ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Ζαχαριάδης για επιστολική ψήφο: «Θεωρώ ότι είναι κουτοπονηριές αυτά»

Προϋπόθεση, προκειμένου η τροπολογία να αποτελέσει νόμο του κράτους, είναι η συγκέντρωση των 2/3 του όλου αριθμού των βουλευτών

Κ.Ζαχαριάδης για επιστολική ψήφο: «Θεωρώ ότι είναι κουτοπονηριές αυτά»

Ο Κώστας Ζαχαριάδης μιλώντας για την κίνηση της υπουργού Εσωτερικών να φέρει χθες το βράδυ τροπολογία για την επέκταση της επιστολικής ψήφου και στις εθνικές εκλογές, τόνισε πως «δεν βρίσκω τον λόγο σε μια τόσο άνετη από πλευράς χρόνου κοινοβουλευτική περίοδο να γίνονται τέτοιοι αιφνιδιασμοί. Θεωρώ ότι είναι κουτοπονηριές αυτά, γιατί πρόκειται για σοβαρά ζητήματα δημοκρατίας».

Προϋπόθεση, προκειμένου η τροπολογία να αποτελέσει νόμο του κράτους, είναι η συγκέντρωση των 2/3 του όλου αριθμού των βουλευτών, δηλαδή απαιτούνται τουλάχιστον 200 θετικές ψήφοι.

«Κάποιοι προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα και θέλουν βρίσκουν αντιθέσεις εκεί που θα έπρεπε να υπάρχουν συναινέσεις» πρόσθεσε ο κ. Ζαχαριάδης και συνέχισε: «Εμείς και το ΠΑΣΟΚ αναφορικά με την επιστολική ψήφο στις ευρωεκλογές, κι ενώ υιοθετήθηκαν δικές μας προτάσεις, ήμασταν θετικοί. Ποιος ο λόγος να γίνει αυτό;».

Σε ερώτηση ποια είναι η διαφορά της επιστολικής ψήφου στις ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές, απάντησε ότι οι εθνικές εκλογές είναι διαφορετικές, έχουν εκλογικές περιφέρειες.

«Στις ευρωεκλογές είναι ενιαία η Περιφέρεια, στις εθνικές υπάρχουν ζητήματα εντοπιότητας. Κάποιος από το Μανχάταν δεν μπορεί να ψηφίζει για τον Έβρο» είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και πρόσθεσε: «Μου γεννήθηκε η υποψία πως την ώρα που συνεδριάζει η Ιεραρχία της Εκκλησίας, την ίδια ώρα έβγαλαν αυτή την τροπολογία για την επιστολική ψήφο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.