ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

«Καρφιά» από την Πέτη Πέρκα: «Δεν ξέρω αν ο Κασσελάκης έχει τη συνείδηση ότι με τις δηλώσεις του αποδομεί τον Τσίπρα»

«Θα μιλήσουμε και με τον Πέτρο Κόκκαλη, θα σας δίνουμε ειδήσεις το επόμενο διάστημα» είπε η βουλευτής που αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Καρφιά» από την Πέτη Πέρκα: «Δεν ξέρω αν ο Κασσελάκης έχει τη συνείδηση ότι με τις δηλώσεις του αποδομεί τον Τσίπρα»

Τα «καρφιά» της για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ έριξε το πρωί της Πέμπτης η Πέτη Πάρκα, η οποία αποχώρησε από το κόμμα μετά την θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Όπως είπε «ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι θεσμικός παράγων, δεν μπορεί να είναι δόκιμος, δεν μπορεί να κάνει ατυχείς δηλώσεις για το Κυπριακό ή να μιλά για την θεωρία των δύο άκρων».

Με αφορμή, δε, τις τελευταίες δηλώσεις του Σ.Κασσελάκη κατά Κατρούγκαλου-Τσακαλώτου, η Π.Πέρκα αφού παρατήρησε ότι «ενώ ομνύει στον Αλέξη Τσίπρα στις δηλώσεις του τον αποδομεί» στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «δεν ξέρω αν έχει ακριβώς τη συνείδηση γι’ αυτό. Βεβαίως πια πρέπει να το ξέρει και του έχει επισημανθεί ότι αν χτυπάς ένα υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ βάλλεις κατά του Τσίπρα. Κάνει ότι δεν το καταλαβαίνει; Έχει μια φόρα για να χτυπήσει τον Τσακαλώτο;».

Όσον αφορά την νέα κίνηση που ετοιμάζουν τα μέλη της Ομπρέλας μετά την αποχώρησή τους, η ανεξάρτητη βουλευτής είπε ότι «θα ήθελα να πάρουμε μέρος στις ευρωεκλογές. Θα ήθελα να είναι ψηλά η πράσινη ατζέντα».

«Στο νέο εγχείρημα στο οποίο θα δώσω πολλές δυνάμεις θα είναι ξεκάθαρο και θα είμαστε υπερήφανοι» πρόσθεσε ενώ σε ερώτηση για το αν όσα λέει αποτελούν πρόσκληση προς τον επίσης αποχωρήσαντα Πέτρο Κόκκαλη, η κυρία Πέρκα απάντησε ότι «με τον κ. Κόκκαλη προφανώς θα μιλήσουμε γιατί έχει κάνει πολλή δουλειά στον τομέα αυτό της πράσινης ατζέντας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα σας δίνουμε ειδήσεις το επόμενο διάστημα» κατέληξε στις δηλώσεις της η Πέτη Πέρκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.