ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Κιλκίς: Ο Σ.Κασσελάκης μπήκε στα γραφεία της ΝΔ – Ευχήθηκε «καλό αγώνα» και υπέγραψε σε καπελάκια

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει «πολιτικός πολιτισμός»

Κιλκίς: Ο Σ.Κασσελάκης μπήκε στα γραφεία της ΝΔ – Ευχήθηκε «καλό αγώνα» και υπέγραψε σε καπελάκια

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, πραγματοποιεί περιοδεία σε πόλεις της βόρειας Ελλάδας ενόψει των Ευρωεκλογών στις 9 Ιουνίου, στο πλαίσιο της οποίας βρέθηκε στο Κιλκίς όπου επισκέφθηκε τα γραφεία της ΝΔ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης το μεσημέρι του Σαββάτου έφτασε στο Κιλκίς, όπου εκτός τους θερμούς χαιρετισμούς που είχε με ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, επιφύλασσε και μια έκπληξη στα μέλη του κυβερνώντος κόμματος.

Συγκεκριμένα περνώντας από τα τοπικά γραφεία της ΝΔ αποφάσισε να μπει και να χαιρετίσει όσους βρίσκονταν στο χώρο, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να υπάρξει «πολιτικός πολιτισμός».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ευχήθηκε στους παριστάμενους «καλό αγώνα» για το κόμμα τους και υπέγραψε σε καπελάκια της ΝΔ: «Ομόνοια στην Ελλάδα μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.