ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Κλίμα ευφορίας στην Κουμουνδούρου μετά την εκλογή του Σ.Κασσελάκη – «Νίκησε το φως» (φωτό)

«Αύριο ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας για να δώσουμε προοπτική και ελπίδα στον κόσμο»

Κλίμα ευφορίας στην Κουμουνδούρου μετά την εκλογή του Σ.Κασσελάκη – «Νίκησε το φως» (φωτό)

Κλίμα ευφορίας υπήρχε στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου, μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη ως νέου προέδρου του κόμματος. Ο διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα συγκέντρωσε το 57% των ψήφων, έναντι 43% της Έφης Αχτσιόγλου.

Βουλευτές του κόμματος βρέθηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, με τον νέο πρόεδρο, Στέφανο Κασσελάκη να φτάνει με τον σύντροφό του, αλλά και τον σκύλο τους.

«Σύντροφοι και συντρόφισσες, σήμερα το φως κέρδισε και η ελπίδα συλλογικά γίνεται το μέλλον. Θέλω πρώτα απ’ όλα να πω ότι δεν πάω πουθενά, εδώ θα είμαι. Ευχαριστώ για τον ενθουσιασμό» ήταν το πρώτο μήνυμά του, μετά την εκλογική νίκη επί της Έφης Αχτιόγλου.

Εκείνη, από πλευράς της, επεσήμανε πως «ολοκληρώθηκε μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία για τον ΣΥΡΙΖΑ» και ευχαρίστησε όσους στάθηκαν στο πλευρά της, αλλά και το παιδί της «που έδειξε τεράστια υπομονή απέναντι στη μητέρα του και του υπόσχομαι ότι από αύριο θα πάνε όλα καλύτερα για εμάς».

«Αύριο ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας για να δώσουμε προοπτική και ελπίδα στον κόσμο» κατέληξε η κα Αχτσιόγλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.