ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Με τον Δ.Κουρέτα γευμάτισε ο Σ.Κασσελάκης στη Λάρισα (φωτο)

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον νέο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Με τον Δ.Κουρέτα γευμάτισε ο Σ.Κασσελάκης στη Λάρισα (φωτο)

Με τον νέο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα γευμάτισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, μετά την συνάντηση τους, στη Λάρισα.

Η συνάντηση έλαβε χώρα το Γεωτεχνικο επιμελητήριο.

Σημειωτέον ότι πρόκειται για την πρώτη συνάντηση του Σ.Κασσελάκη με τον Δ.Κουρέτα μετά την εκλογή του τελευταίου, αλλά και το κάλεσμα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να υποστηριχθούν οι προοδευτικοί υποψήφιοι στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Στο γεύμα παρακάθισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μαρίνα Κοντοτόλη, Αλέξανδρος Μεικοπουλος και Βασίλης Κόκκαλης, καθώς και ο Μανώλης Καπνισάκης, διευθυντής του γραφείου του Σ.Κασσελάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.