ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ν.Ηλιόπουλος: «Αντικαταστατική η διαγραφή του Σ.Τζουμάκα»

«Η επίκληση της συλλογικότητας και των κανόνων δεν μπορεί να είναι επιλεκτική»

Ν.Ηλιόπουλος: «Αντικαταστατική η διαγραφή του Σ.Τζουμάκα»

Ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος αναφέρθηκε στην απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη για τη διαγραφή του Στέφανου Τζουμάκα και υποστήριξε ότι είναι «αντικαταστατική». 

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

«Στην τελευταία συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας η πλειοψηφία απέρριψε πρόταση που αφορούσε το απαράδεκτο φαινόμενο των δημοσίων δηλώσεων κεντρικών στελεχών για την υπερψήφιση ψηφοδελτίων της ΝΔ και ανεξάρτητων δεξιών και την ανάγκη δημόσιας αποδοκιμασίας αυτών.

Οι δηλώσεις αυτές υπονόμευσαν την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δημιουργώντας εικόνα πολυφωνίας και απουσίας ενιαίας στάσης απέναντι σε μια κρίσιμη μάχη. Ο ίδιος ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης παρέπεμψε αόριστα το θέμα στο μέλλον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοίνωσε την αντικαταστατική διαγραφή του Στεφανου Τζουμάκα. Δεν θα κρίνω τις δηλώσεις του για τις οποίες τον λόγο θα έπρεπε να έχουν τα αρμόδια όργανα. Αλλά θα πω το εξής: η επίκληση της συλλογικότητας και των κανόνων δεν μπορεί να είναι επιλεκτική και κυρίως δεν μπορεί να ανοίγει το δρόμο για αυταρχικές και αντιδημοκρατικές πρακτικές στις γραμμές μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.