ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Ν.Κασιμάτη: «Ήρθε η ώρα να κάνουμε αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη – Ο Σ.Κασσελάκης έχει εκλεγεί με ευρύτατη πλειοψηφία»

Για τον Αλέξη Τσίπρα δήλωσε ότι δεν πρέπει να γίνει αποδιοπομπαίος τράγος, καθώς υπό την ηγεσία του ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε μεγάλο κόμμα

Ν.Κασιμάτη: «Ήρθε η ώρα να κάνουμε αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη – Ο Σ.Κασσελάκης έχει εκλεγεί με ευρύτατη πλειοψηφία»

Η Νίνα Κασιμάτη μίλησε για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις διαγραφές Φίλη, Βίτσα, Σκουρλέτη και Τζουμάκα.

Όπως είπε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης αναδείχτηκε νέος πρόεδρος του κόμματος με ευρύτατη πλειοψηφία.

«Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι εκλογές τελείωσαν. Ο πρόεδρος έχει εκλεγεί με ευρύτατη πλειοψηφία. Έχει έρθει πια η ώρα να κάνουμε αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και γι’ αυτό τον λόγο καλό θα είναι όλα τα τα στελέχη να δείξουν αυτοσυγκράτηση και να σεβαστούν το αποτέλεσμα της κάλπης», είπε.

Όσα ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες κατά του Στέφανου Κασσελάκη αποτελούν «επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα και αμφισβήτησης του αποτελέσματος των εκλογών», σημείωσε η Νίνα Κασιμάτη.

Ακόμη, ανέφερε ότι τα media ασχολούνται πολύ περισσότερο με την προσωπική ζωή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και όχι με την ουσία.

«Οι εμφανίσεις του ήταν πολιτικές. Η παρουσία του στην κοινωνία και στη Θεσσαλία, το σήκωμα της συζήτησης για τις ευθύνες της κυβέρνησης στην κλιματική κρίση και τη διαχείριση αυτής, έκανε περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, δεν σταμάτησε να δουλεύει πολιτικά. Εάν κάποιος έχει την προκατάληψη να τον κατακρίνει για εκφάνσεις της ζωή του έχει δικαίωμα να το κάνει, αλλά δεν μπορεί να το καταστήσει πραγματικότητα», δήλωσε.

Για τον Αλέξη Τσίπρα δήλωσε ότι δεν πρέπει να γίνει αποδιοπομπαίος τράγος, καθώς υπό την ηγεσία του ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε μεγάλο κόμμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά για τις διαγραφές Φίλη, Βίτσα, Σκουρλέτη και Τζουμάκα ανέφερε πως εάν τα στελέχη αυτά έπαιρναν πίσω όσα ειπώθηκαν, τότε η στάση του Στέφανου Κασσελάκη θα ήταν θετική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.