ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Παππάς: «Δεν έχουν καμία αποδεικτική αξία τα SMS»

«Έρχονται ο ένας μετά τον άλλο οι μάρτυρες και ανατρέπουν μια εικόνα που ήθελαν να φτιάξουν»

Ν.Παππάς: «Δεν έχουν καμία αποδεικτική αξία τα SMS»

Ο Νίκος Παππάς δήλωσε ότι δεν έχει καμία αξία το SMS, αναφερόμενος σε αυτό που προσκόμισε η πλευρά του Χρήστου Καλογρίτσα στο ειδικό δικαστήριο.

Μιλώντας  ο Νίκος Παππάς τόνισε ότι τα SMS που προσκόμισε η πλευρά του Χρήστου Καλογρίτσα στο Ειδικό Δικαστήριο δεν έχουν καμία αποδεικτική αξία. «Αυτό που έχει αξία είναι ότι έρχονται ο ένας μετά τον άλλο οι μάρτυρες και ανατρέπουν μια εικόνα που ήθελαν να φτιάξουν για τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ερωτηθείς για την κατάθεση της γραμματέως του κ. Καλογρίτσα, για τις τσάντες με λεφτά, ο κ. Παππάς σημείωσε: «Δεν θα αποσυρθούν τα εξώδικα και οι αγωγές αν δεν ανασκευάσουν. Υπάρχουν όρια που είναι ανυπέρβλητα» και πρόσθεσε: «Θα κληθούν στη Δικαιοσύνη να αποδείξουν τι λένε».

Η αντιπαράθεση στο Ειδικό Δικαστήριο για το SMS

Υπενθυμίζεται ότι πεδίο αντιπαράθεσης έγινε στο Ειδικό Δικαστήριο ένα sms, που εμφάνισαν οι συνήγοροι του Χρήστου Καλογρίτσα και υποστήριξαν ότι, εστάλη στον κατηγορούμενο επιχειρηματία από τον συγκατηγορούμενο του πρώην Υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά.

Ο εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του Νίκου Παππά, Γιάννης Ματζουράνης το χαρακτήρισε «συνέχεια από τα παραμύθια της κυρίας Ευθαλίας» (σ.σ. της ιδιαιτέρας γραμματέα Καλογρίτσα), ενώ τόνισε ότι, έχει «μηδαμινή αποδεικτική αξία».

Στο ηλεκτρονικό μήνυμα (sms), που κατέθεσαν στο δικαστήριο οι συνήγοροι του επιχειρηματία Ανδρέας Λοβέρδος και Άγγελος Καραχάλιος, ο Νίκος Παππάς φέρεται να ενημερώνει τον Χρήστο Καλογρίτσα, καταγράφοντας ποσοστά επιχειρηματιών για τη δημιουργία τηλεοπτικού καναλιού μετά το διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών.

Οι συνήγοροι του κ. Καλογρίτσα υποστήριξαν ότι, αυτό αποδεικνύει τη σύμπραξη του πρώην υπουργού Επικρατείας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τον δικαζόμενο επιχειρηματία, αλλά και τις σχέσεις του με τον δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου.

«Είναι ένα καινούργιο sms που εστάλη στις 15/9/2016. Σε αυτό το sms αναφέρεται το όνομα του Αρτέμη Αρτεμίου, με την κωδική ονομασία Α2, του ανθρώπου στον οποίο αναφέρθηκε η γραμματέας του κ. Καλογρίτσα Ευθαλία Διαμαντή. Το sms αυτό είναι σημαντικό στοιχείο και προέρχεται από το Νίκο Παππά».

Στη διακοπή του δικαστηρίου οι συνήγοροι και των δύο πλευρών διασταύρωσαν τα ξίφη με ανταλλαγή δηλώσεων στους δημοσιογράφους.

Είπαν:

Ανδρέας Λοβέρδος και Άγγελος Καραχάλιος (δικηγόροι Καλογρίτσα): «Ο Χρήστος Καλογρίτσας ούτε τότε είχε πτωχεύσει ,ούτε τώρα έχει πτωχεύσει, δίνει μάχη επιβίωσης. Μπροστά μου αρνήθηκε το πτωχευτικό τέχνασμα που του εισηγήθηκαν ορισμένοι.

Ορισμένοι εκ των συνηγόρων Παππά συνήγοροι τον χαρακτήρισαν με ανοίκειο τρόπο και οδήγησαν αρκετούς μετόχους του πολιτικού διαλόγου μέσω των ΜΜΕ να λένε ψέματα.

Η περίπτωση του κατηγορουμένου υπουργού δεν διασώζεται με τέτοια ψεύδη ο Χρήστος Καλογρίτσας είναι όρθιος και δίνει μάχη ,τη μάχη της ζωής του. Είναι θύμα εξαπάτησης.

Κλείνοντας σε σχέση με το SMS , που σήμερα κατατέθηκε για πρώτη φορά αποδεικνύει με τρόπο απόλυτο ότι ο πρώην υπουργός επικρατείας παραβίασε τα καθήκοντα του, δηλαδή παραβίασε το νόμο και το Σύνταγμα.

Μαντζουράνης: «Το sms που οψίμως παρουσιάστηκε σήμερα από υπεράσπιση Καλογρίτσα έχει μηδαμινή αποδεικτική αξία και δημιουργεί βάσιμες υπόνοιες για τη γνησιότητα όλων των μηνυμάτων που χρησιμοποίησε και θα χρησιμοποιήσει ο Καλογρίτσας».

«Και αυτό γιατί από μία απλή ανάγνωση του νόμου Παππά αναμφισβήτητα προκύπτει «ότι κανένας Α2 δεν μπορούσε να συμμετάσχει στο μετοχικό κεφάλαιο εταιρείας με νόμιμη τηλεοπτική άδεια γιατί υπήρχε ρητή και κατηγορηματική υποχρέωση ονομαστικοποίησης των μετοχών μέχρι του ποσοστού του 1%».

«Άρα, το συγκεκριμένο sms αποτελεί συνέχεια από τα παραμύθια της κυρίας Ευθαλίας».

Το δικαστήριο, πριν την έναρξη της κατάθεσης του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, ανακοίνωσε πως οι επιχειρηματίες, αδελφοί Χούρι δεν θα προσέλθουν καθώς ο Φουαντ Χούρι αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ ο Σαμερ Χούρι, βρίσκεται εκτός Ελλάδος, μεταξύ Αγγλίας και Ελβετίας και δεν μπορεί να έρθει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.