ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ν.Παππάς για «Νέα Αριστερά»: «Έφτιαξαν ένα ανταγωνιστικό σχήμα με επιθετική πολιτική απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ»

«Η ΝΔ θέλει να τσακίσει τη μεσαία τάξη»

Ν.Παππάς για «Νέα Αριστερά»: «Έφτιαξαν ένα ανταγωνιστικό σχήμα με επιθετική πολιτική απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ»

Ο βουλευτής και τομεάρχης Οικονομικών, Νίκος Παππάς, αναφέρθηκε κατά την τοποθέτησή του από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής στο σκηνικό της διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

«Η σύγχρονη αριστερά ενώνει τις θετικές παραδόσεις του αριστερού και προοδευτικού κινήματος. Από την αριστερά μέχρι το προοδευτικό κέντρο» ανέφερε ο Παππάς. Και πρόσθεσε: «αυτή είναι η ταυτότητα μας που περιγράφεται στην διακήρυξη μας και σε κάποιους δεν άρεσε. Επέλεξαν να φτιάξουν ένα ανταγωνιστικό σχήμα με επιθετική πολιτική απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ», «δείχνοντας» προς την πλευρά των 11 βουλευτών που αποχώρησαν, συγκροτώντας την Κοινοβουλευτική Ομάδας της «Νέας Αριστεράς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, «η ΝΔ θέλει να τσακίσει τη μεσαία τάξη» επισήμανε ο κ. Παππάς, καταλήγοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.