ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ν.Παππάς: «Ο Κ.Χατζηδάκης να ανακαλέσει την πρόθεσή του για οριζόντια φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών»

«Η κυβέρνηση της Ν.Δ. πάει να καλύψει το διαφαινόμενο κενό με ένα φόρο επί δικαίων και αδίκων»

Ν.Παππάς: «Ο Κ.Χατζηδάκης να ανακαλέσει την πρόθεσή του για οριζόντια φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών»

Ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Παππάς εξαπέλυσε «πυρά» κατά του υπουργού Οικονομικών και ζήτησε να ανακαλέσει την πρόθεσή του για οριζόντια φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών.

 «Αντί ο κ. Χατζηδάκης να προαναγγέλλει αλλαγές στο νομοσχέδιό του, ας ανακαλέσει την πρόθεσή του για οριζόντια φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών. Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε, με τη συμμετοχή των αρμόδιων φορέων και εκπροσώπων των επαγγελματικών ομάδων, μέτρα για τη φοροδιαφυγή, την οποία ο ίδιος, όπως φαίνεται, δεν έχει καμία πρόθεση να καταπολεμήσει» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υποστηρίζει ακόμη ότι «το επόμενο διάστημα έρχονται δυσμενέστερες προβλέψεις για την οικονομία και τα φορολογικά έσοδα. Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. πάει να καλύψει το διαφαινόμενο κενό με ένα φόρο επί δικαίων και αδίκων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.