ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ν.Παππάς σε Κ.Χατζηδάκη: «Να πού πάνε τα χρήματα – 4 δισ. υπερπλεόνασμα στο κράτος, 10 δισ. κέρδη στο χρηματιστήριο»

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εφαρμόζει το δόγμα "μισό αρνί, μισή τιμή" ως άμυνα του καταναλωτή στην ακρίβεια»

Ν.Παππάς σε Κ.Χατζηδάκη: «Να πού πάνε τα χρήματα – 4 δισ. υπερπλεόνασμα στο κράτος, 10 δισ. κέρδη στο χρηματιστήριο»

Ο Νίκος Παππάς έδωσε καυστική απάντηση στον Κωστή Χατζηδάκη που μίλησε για «λεφτόδεντρα» του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κληθείς να σχολιάσει την κοστολογημένη πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως σημειώνει ο τομεάρχης Οικονομικών και Οικονομίας της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «η κυβέρνηση Μητσοτάκη εφαρμόζει το δόγμα “μισό αρνί, μισή τιμή” ως άμυνα του καταναλωτή στην ακρίβεια, αφού η ίδια αρνείται να μειώσει τους έμμεσους φόρους.

Ο κ. Χατζηδάκης μιλά για «λεφτόδεντρα» του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, όταν υπάρχουν:

– 4 δισ. ευρώ υπερπλεόνασμα του 2022 και του 2023.

– 10,3 δισ. ευρώ κέρδη των εισηγμένων στο χρηματιστήριο στο «απυρόβλητο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μισή βούληση να είχε ο κ. Χατζηδάκης, μισό βήμα θα το έκανε για τη στήριξη της κοινωνίας και της οικονομίας» καταλήγει ο Νίκος Παππάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.