ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ν.Ρωμανός για το «θα τους ξεσκίσω» του Σ.Κασσελάκη: «Να τον χαίρονται τον πρόεδρο και τον πολιτικό πολιτισμό τους!»

Η δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε υγειονομικούς στην Πρέβεζα προκάλεσε την αντίδραση της ΝΔ

Ν.Ρωμανός για το «θα τους ξεσκίσω» του Σ.Κασσελάκη: «Να τον χαίρονται τον πρόεδρο και τον πολιτικό πολιτισμό τους!»

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η δήλωση που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης απευθυνόμενος σε υγειονομικούς στην Πρέβεζα.

Όπως αναφέρει στην δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός: «Ο κ. Κασσελάκης συνομιλώντας με υγειονομικούς στην Πρέβεζα και καλώντας τους να εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αν διανοηθεί να σας πει κανείς τίποτα, μου λέτε κατευθείαν και θα τους ξεσκίσω»!

«Από το αλήστου μνήμης “έπρεπε να τους χώσω 5 μέτρα κάτω από τη γη” του κ. Πολάκη, στο “θα τους ξεσκίσω” του κ. Κασσελάκη, μια αλλαγή ηγεσίας δρόμος… Να τον χαίρονται… Και τον νέο τους Πρόεδρο και τον πολιτικό πολιτισμό τους!» σημειώνει ο κ. Ρωμανός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«ΥΓ: Φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν αν αυτή τη δήλωση την είχε κάνει για τους πολιτικούς του αντιπάλους, Πρόεδρος άλλου κόμματος» καταλήγει το στέλεχος της ΝΔ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.