ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα «πυρά» από τον Π.Σκουρλέτη: «Είναι κατάντια ότι ο Κασσελάκης πήρε το κόμμα»

Κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα για την σημερινή κατάσταση

Νέα «πυρά» από τον Π.Σκουρλέτη: «Είναι κατάντια ότι ο Κασσελάκης πήρε το κόμμα»

Λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του ο Πάνος Σκουρλέτης εξαπέλυσε νέα «πυρά» κατά του Στέφανου Κασσελάκη λέγοντας ότι «είναι κατάντια που πήρε το κόμμα».

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την διαδικασία που ακολουθήθηκε για την ανάδειξή του Στέφανου Κασσελάκη ως προέδρου του κόμματος, είπε ότι «υπάρχουν ευθύνες στο καταστατικό του κόμματος για την προεδρία Κασσελάκη».

Χαρακτήρισε «τρύπα» στο καταστατικό την εκλογή προέδρου χωρίς προϋπηρεσία στο κόμμα.

«Φυτευτό δεν τον είπαμε εμείς. Εκείνος είπε ότι τον φύτεψε ο Αλέξης Τσίπρας», είπε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Ο πρώην υπουργός άφησε σαφείς αιχμές για τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και τις ευθύνες που έχει για τη σημερινή κατάσταση.

«Κάποιοι δούλεψαν υπόγεια, με στημένο μηχανισμό για να μας αποδομήσουν. Πρόκειται για παράκεντρα γύρω από τον Τσίπρα», είπε εννοώντας την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη.

Όπως είπε «εκτός από τον Τσίπρα, οφείλουν να μιλήσουν Γεροβασίλη και Παππάς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πάνος Σκουρλέτης κατηγόρησε την κυρία Τσάκρη και την κυρία Αυγέρη ότι είχαν σχέδιο ρήξης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.