Ο Ε.Αντώναρος εύχεται από την Πάτμο καλή επιτυχία στην εκλογική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ (φωτό)

«Απολαμβάνω την ηρεμία και τη γαλήνη»

Ο Ε.Αντώναρος εύχεται από την Πάτμο καλή επιτυχία στην εκλογική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ (φωτό)

Ο Ευάγγελος Αντώναρος, αφού δεν κατάφερε να εκλεγεί στις κάλπες της 21ης Μαΐου, ταξίδεψε στην Πάτμο και μέσω του Twitter ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εκλογική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ένα μέρος του παραδεισένιου μου κήπου στην Πάτμο. Δίπλα στην αύρα του Αιγαίου. Μου είχε λείψει. Απολαμβάνω την ηρεμία. Τη γαλήνη. Την ευκαιρία να σκέφτεσαι πεντακάθαρα. Με ρωτούν οι φίλοι πόσο θα μείνω. Δεν ξέρω ακόμη. Μία εβδομάδα το λιγότερο», γράφει χαρακτηριστικά στην πρώτη του ανάρτηση.

Δείτε την ανάρτησή του:

Ελάχιστα λεπτά μετά, όμως, ο κ. Αντώναρος επανέρχεται με πιο πολιτική σκοπιά και εύχεται… καλή επιτυχία στη νέα εκλογική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ γιατί όπως λέει «έχουν ένα δύσκολο έργο μπροστά τους».

Δείτε την ανάρτησή του:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.