ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Σ.Κασσελάκης ανέβασε βίντεο από τις ΗΠΑ με… άρωμα Τσίπρα – «Αντέξαμε, αλλάζουμε, ανεβαίνουμε»

Ο Στέφανος Κασσελάκης επιχειρεί με ένα βίντεο σχεδόν δύο λεπτών να πάρει λίγη από την αίγλη που προκαλούσε στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην πρόεδρος του κόμματος

Ο Σ.Κασσελάκης ανέβασε βίντεο από τις ΗΠΑ με… άρωμα Τσίπρα – «Αντέξαμε, αλλάζουμε, ανεβαίνουμε»

Βίντεο με… άρωμα Τσίπρα ανήρτησε από τις ΗΠΑ όπου και βρίσκεται για τις διακοπές των Χριστουγέννων ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Στον απόηχο των αποχωρήσεων των 11 πρωτοκλασάτων βουλευτών και μπροστά στο νέο κύκλο εσωστρέφειας που προκάλεσε το δάνειο που έδωσε στο κόμμα ύψους 230.000 ευρώ, ο Στέφανος Κασσελάκης επιχειρεί με ένα βίντεο σχεδόν δύο λεπτών να πάρει λίγη από την αίγλη που προκαλούσε στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας.

Χρησιμοποιώντας φράσεις από τη δήλωση της παραίτησης του από τα ηνία του κόμματος μετά από 15 χρόνια, αλλά και καρέ με άλλες στιγμές του πρώην προέδρου, ο Στέφανος Κασσελάκης προσπαθεί να συνδέσει με το βίντεό του τον ΣΥΡΙΖΑ του τότε με τον ΣΥΡΙΖΑ του σήμερα.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά: «Από το: ”Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμα ταξιδέψει” Μέχρι το: ”Δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ”. Αντέξαμε. Αλλάζουμε. Ανεβαίνουμε».

Το βίντεο που ανήρτησε στα social media o Στέφανος Κασσελάκης:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.