ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ο Σ.Κασσελάκης ασκεί κριτική στον Κ.Μητσοτάκη επιστρατεύοντας τη Φάρλι: «Έλα να σε πω κομματόσκυλο να πάρω ψήφους»

Απαντά στο βίντεο του πρωθυπουργού με τον Πίνατ

Ο Σ.Κασσελάκης ασκεί κριτική στον Κ.Μητσοτάκη επιστρατεύοντας τη Φάρλι: «Έλα να σε πω κομματόσκυλο να πάρω ψήφους»

Νέο βίντεο στο Tik Tοk ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, στο οποίο είναι μαζί με την σκυλίτσα του τη Φάρλι και ασκεί κριτική σε αντίστοιχο βίντεο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Έλα, έλα να σε πω κομματόσκυλο να πάρω ψήφους» φωνάζει στη Φάρλι ο Στέφανος Κασσελάκης στο βίντεο «καρφώνοντας» το σχετικό βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πίνατ.

Αμέσως βέβαια ο Στέφανος Κασσελάκης λέει στη Φάρλι, «όχι αγάπη μου, δεν το κάνω εγώ αυτό», και συνεχίζει λέγοντας «εγώ δεν σε εκμεταλλεύομαι έτσι».

«Εμείς δεν έχουμε ανάγκη να τα κάνουμε αυτά, για να παίρνουμε ψήφους, εγώ απλά σ αγαπώ» λέει στη Φάρλι ο Στέφανος Κασσελάκης ενώ παίζουν και την έχει αγκαλιά.

Ωστόσο το καυστικό βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη, με edit βάζει την ατάκα Μητσοτάκη στον Πίνατ «ευρωκομματόσκυλο» και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζει «κλασσικά ο θείος που λέει, εγώ θα κάτσω με την νεολαία, και τι προσπαθεί, μα να ξεχάσουμε ποιος είναι».

Το edit συνεχίζει και αυτή τη φορά ο πρωθυπουργός ακούγεται να λέει «η ακρίβεια δαγκώνει» και αμέσως μετά ότι «η Ελλάδα δεν είναι πρωταγωνίστρια στην ακρίβεια», επόμενη δήλωση «αναρωτιέμαι αυτοί που μιλούν για συγκάλυψη (Τέμπη) σε τι ακριβώς αναφέρονται».

@skasselakis♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

«Από τη μία η ζωή μας, από την άλλη ο πρωθυπουργός. Θα σας πω ‘τα τα τα’ για να γελάσουμε» σχολιάζει αιχμηρά ο Στεφανος Κασσελάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Να το έχετε υπόψη σας! Σε όλη την προεκλογική περίοδο θα υπάρχει ένας που θα σας αντιμετωπίζει σαν κοινό κωμωδίας. Θα σας λέει αστειάκια, να σας κάνει να ξεχάσετε την αλαζονεία του. Και από την άλλη θα υπάρχουμε εμείς, που σας αντιμετωπίζουμε ως ισότιμους πολίτες, που δικαιούστε να έχετε μία καλύτερη ζωή» σημείωσε με νόημα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.