ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ονομαστική ψηφοφορία για το φορολογικό νομοσχέδιο ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Νίκος Παππάς, ενημέρωσε την εθνική αντιπροσωπεία

Ονομαστική ψηφοφορία για το φορολογικό νομοσχέδιο ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία σε τέσσερα άρθρα του φορολογικού νομοσχεδίου κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, ενημέρωσε την εθνική αντιπροσωπεία ότι το κόμμα του καταθέτει αίτηση ονομαστικής ψηφοφορίας στο άρθρο 7 του φορολογικού νομοσχεδίου «Πρόστιμα για παραβάσεις έκδοσης στοιχείων λιανικής από φορολογικό Ηλεκτρονικό Μηχανισμό», «γιατί η διάταξη ορίζει ότι εφεξής τα πρόστιμα θα επιβάλλονται ανά έλεγχο και όχι ανά παράβαση».

Ονομαστική ψηφοφορία ζητάει, επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ στο άρθρο 15 για την εισαγωγή του τεκμαρτού εισοδήματος των ελευθέρων επαγγελματιών, στο άρθρο 49 για τη «μείωση συντελεστή φόρου συγκέντρωσης κεφαλαίου», και το άρθρο 50 για τη «μείωση του συντελεστή φόρου πώλησης εισηγμένων μετοχών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ιδίως για τα άρθρα 49 και 50, ο κ. Παππάς είπε ότι είναι διατάξεις που αποφάσισε να φέρει η κυβέρνηση για να βοηθήσει και τους ανθρώπους που βγάζουν λεφτά από το Χρηματιστήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.