ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π.Πολάκης για την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ – «Ψυχραιμία, όχι αποφάσεις με πίκρα ή θυμό»

Δείτε την ανάρτηση του Π.Πολάκη

Π.Πολάκης για την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ – «Ψυχραιμία, όχι αποφάσεις με πίκρα ή θυμό»

Την δική του συμβουλή έδωσε ο Παύλος Πολάκης λίγες ώρες πριν την κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ η οποία καλείται να δρομολογήσει τις διαδικασίες για την αλλαγή ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ και τη διεξαγωγή του συνεδρίου.

«Ψυχραιμία, όχι αποφάσεις με πίκρα ή θυμό» ήταν το μήνυμά του ενόψει της συνεδρίασης του Πολιτικής Γραμματείας που συνεδριάζει την Κυριακή στις 12.00.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ανέφερε:

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:
1) Ψυχραιμία και όχι αποφάσεις με πίκρα ή με θυμό.Η ιστορία ούτε σταματα ούτε τελειώνει,συνεχίζει να γράφεται από τη δράση των ανθρώπων,των κινημάτων ,των νέων ηγετών.
2) Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ,ΟΦΕΙΛΕΙ να συνεχίσει να είναι ο κορμός της δημοκρατικής παραταξης ,το κομμα της Κυβερνωσας Αριστεράς,ΟΦΕΙΛΕΙ να ανασυγκροτηθεί προγραμματικά και οργανωτικά για να εκφράσει ΞΑΝΑ την κοινωνική Συμμαχια της εργαζόμενης πλειοψηφίας,των μικρομεσαίων στρωμάτων ,της αγροτιας,της νεολαίας ,της προοδευτικής διανόησης και των ανθρώπων της τέχνης.
3)Αυτό θα κάνουμε ΜΕ:συντροφικότητα,αλληλεγγύη ,τιμιότητα
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ :αποφασιστικότητα,ξεκάθαρες πολιτικες γραμμες και αποτελεσματικες οργανωτικες δομές…..
4)Όσοι ονειρεύονται έναν αποδυναμωμένο ΣΥΡΙΖΑ ή απεργάζονται σχέδια προς αυτή την κατεύθυνση, θα ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΝ οικτρά!
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ,βουλευτης Χανιων Συριζα-ΠΣ.

Δείτε την ανάρτησή του

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.