ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Π.Πολάκης προς Γ.Πιτσιλή: «Με αυτόν τον τρόπο επιλέγεις τα ρουσφέτια που σου λέει ο Χατζηδάκης;»

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Π.Πολάκης προς Γ.Πιτσιλή: «Με αυτόν τον τρόπο επιλέγεις τα ρουσφέτια που σου λέει ο Χατζηδάκης;»

O Παύλος Πολάκης έκανε μια καυστική ανάρτηση με αποδέκτη τον διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργο Πιτσιλή, στον απόηχο της δυσώδους υπόθεσης στη ΔΟΥ Χαλκίδας με το κύκλωμα εφοριακών.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Γιώργο Πιτσιλή να τοποθετηθεί σχετικά με το τέχνασμα της «Ειδικής Αιτιολογίας», που αναφερόταν σε έγγραφο της Αρχής για την τοποθέτηση της διευθύντριας της ΔΟΥ Χαλκίδας.

Παράλληλα, ο Παύλος Πολάκης αναφέρεται και στη βράβευση της Ευανθίας Τύλη από τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Σπανάκη αλλά και τη βουλευτή Ευβοίας της ΝΔ.

«Με αυτόν τον τρόπο επιλέγεις τα ρουσφέτια που σου λέει ο Χατζηδάκης ή άλλοι από την κυβέρνηση ή μήπως επιλέγεις «εισπράκτορες» πανελλαδικώς όπως μπορεί να  σκεφτεί κάθε πολίτης;», διερωτάται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη
«Γιώργο Πιτσιλή, διοικητή της ΑΑΔΕ:

1) Τι θα πει «ειδική αιτιολογία»; Με την οποία έκανες διευθύντρια την αρχιμαφιόζα της ΔΟΥ Χαλκίδας που εκβίαζε επιχειρηματίες;;
Την κύρια ΤΥΛΗ ΕΥΑΝΘΙΑ που είχε μάλιστα βραβεύσει και ο υφυπουργός Σπανάκης, όντας εφοριακός κι αυτός μαζί με τη βουλευτή Ευβοίας της ΝΔ Καραμπατσώλη!

2) Από που και ως που έχεις φτιάξει δικό σου σύστημα προαγωγών και επιλογών προϊσταμένων που βάζει στην άκρη πτυχία, μεταπτυχιακά, διδακτορικά κλπ και επιλέγεις με βάση τη βαθμολογία της συνέντευξης που μηδενίζει ανθρώπους με πολλά μόρια;

3) Με αυτόν τον τρόπο επιλέγεις τα ρουσφέτια που σου λέει ο Χατζηδάκης ή άλλοι από την κυβέρνηση ή ΜΗΠΩΣ επιλέγεις «εισπράκτορες» πανελλαδικώς όπως μπορεί να σκεφτεί κάθε πολίτης; (φωτο 1-2-3-4)

4) Τελικά ό,τι είχε αποκαλύψει από τον Ιούλιο πέρυσι το DOCUMENTO και ο Βαξεβάνης, ίσχυαν όλα απολύτως! (φωτο 7)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΥΓ .ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ:
Τελικά είχα δίκιο σε εκείνη την ανάρτηση του Φλεβάρη του 2023 ή όχι; (φωτο 5-6)»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.