ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Π.Ρήγας: «Δεν θα επιτρέψουμε να βγαίνει ο καθένας και να λέει ό,τι θέλει – Με ξεπερνάει που έχουν έτοιμο νέο κόμμα»

«Δεν προκύπτει από πουθενά ότι κάνει πίσω στις διαγραφές ο Κασσελάκης» εκτίμησε ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ

Π.Ρήγας: «Δεν θα επιτρέψουμε να βγαίνει ο καθένας και να λέει ό,τι θέλει – Με ξεπερνάει που έχουν έτοιμο νέο κόμμα»

Ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας, χαρακτήρισε «απολύτως δικαιολογημένη» την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να προχωρήσει σε διαγραφές στελεχών (Φίλης, Σκουρλέτης, Βίτσας, Τζουμάκας) υποστηρίζοντας ότι τα πρόσωπα αυτά «ξεπέρασαν τα εσκαμμενα και έπρεπε να προστατευτούμε όλοι».

«Αυτοί που είπαν αυτά τα πράγματα μπορούν να συνεχίσουν να είναι στο ίδιο κόμμα; Εγώ θα έφευγα ησύχως αν πίστευα τέτοια πράγματα» πρόσθεσε ο Π.Ρήγας.

«Δεν είναι στο αξιακό μας σύστημα αυτά που είπαν κι εγώ δεν το δέχομαι αυτό. Μπορώ να συνυπάρξω με τους πάντες αρκεί να υπάρχει μια ευγένεια» συμπλήρωσε.

Ο Π.Ρήγας υπερασπίστηκε την απόφαση Κασσελάκη τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να επιλέγονται από λίστα για να εκπροσωπούν το κόμμα στα μέσα ενημέρωσης λέγοντας «θα πρέπει να είμαστε διαβασμένοι, πρέπει να έχουμε την ατζέντα που πρέπει να επιβάλουμε, πρέπει να είναι ενιαία η έκφραση. Δεν θα αποκλείσουμε κανέναν, δεν θα επιτρέψουμε να βγαίνει ο καθένας και να λέει ό,τι θέλει. Η πρόθεση είναι να μην αποκλείουμε κανέναν και να μην βάζουμε φραγμό. Ελπίζω να γίνει στην πράξη, εάν δεν γίνει…».

«Θα προσπαθήσουμε να υπάρξει ενιαία φωνή. Δεν μπορείς να αντιπολιτεύεσαι τον ΣΥΡΙΖΑ με δημόσιο τρόπο» πρόσθεσε ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπε, μάλιστα, για την απόφαση αυτή «δεν φταίνε οι δημοσιογράφοι, φταίνε οι πρωταγωνιστές της κατάστασης αυτής. Πολλά από αυτά τα πρόσωπα έλεγαν το προηγούμενο διάστημα ότι τους χτυπούν τα μέσα ενημέρωσης, τώρα, όμως, χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ».

Κατά τον Π.Ρήγα, μάλιστα, «δεν προκύπτει από πουθενά οτι κάνει πίσω (σ.σ. ο Στέφανος Κασσελάκης) στις διαγραφές. Αυτό δεν μπορεί να συνεχίζεται και έχουν υπερβεί τα εσκεμμένα. Όταν σου λέει ο Βίτσας ότι έχω έτοιμο και τον τίτλο του νέου κόμματος αυτό με ξεπερνάει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εάν αυτό εξελίσσεται, δεν εξυπηρετείς τον στόχο σου ως αξιωματική αντιπολίτευση. Ή αυτό σταματάει και θα δούμε τι θα γίνει με τις ακραίες εκφράσεις ή από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν άλλοι δρόμοι και δεν το λέω ως κακό αυτό» κατέληξε ο Πάνος Ρήγας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.