ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π.Σκουρλέτης: «Ο χώρος της ριζοσπαστικής Αριστεράς δεν έχει πλέον έκφραση»

«Ο Κασσελάκης υιοθετεί επιχειρήματα του Μητσοτάκη για να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ»

Π.Σκουρλέτης: «Ο χώρος της ριζοσπαστικής Αριστεράς δεν έχει πλέον έκφραση»

Ο πρώην Γραμματέας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Πέμπτης, εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του κόμματος, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «ο χώρος της ριζοσπαστικής Αριστεράς δεν έχει πλέον έκφραση».

Αρχικά σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε, ότι ορθώς ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να τηρήσει μια ουδέτερη στάση κατά τη διάρκεια της εκλογής του νέου Πρόεδρου του κόμματος, αλλά δεν την υποστήριξε αξιόπιστα όταν επέτρεψε στη μια πλευρά να χρησιμοποιεί το όνομα του.

«Ο χώρος της ριζοσπαστικής Αριστεράς δεν έχει πλέον έκφραση», υποστήριξε ο κ. Σκουρλέτης και συμπλήρωσε πως «ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα λαϊκίστικο κεντροδεξιό μόρφωμα».

Παράλληλα τόνισε ότι «ο Κασσελάκης υιοθετεί επιχειρήματα του Μητσοτάκη για να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και τα πεπραγμένα της διακυβέρνησης του την περίοδο 2015 – 2019».

Ερωτηθείς για το αν όσοι έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσουν στη δημιουργία ενός νέου κόμματος, απάντησε ότι αυτό που προέχει είναι να γίνουν ουσιαστικές διεργασίες για τη συγκρότηση ενός μετώπου, από όλους όσους τώρα ή και παλιότερα έχουν αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο ίδιο μήκος κύματος και η απάντηση του στο ποιος θα μπορούσε να ηγηθεί ενός τέτοιου κόμματος. «Η ονοματολογία δεν είναι της παρούσης προέχει να βρούμε το στίγμα ενός τέτοιου χώρου», σχολίασε σχετικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.