ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Π.Τσαπανίδου για σενάριο κυβέρνησης ειδικού σκοπού: «Μάλλον ο Α.Σκέρτσος παρακολούθησε άλλη συνέντευξη»

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στα σενάρια για «κυβέρνηση ειδικού σκοπού» ενόψει των εκλογών

Π.Τσαπανίδου για σενάριο κυβέρνησης ειδικού σκοπού: «Μάλλον ο Α.Σκέρτσος παρακολούθησε άλλη συνέντευξη»

Απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Άκη Σκέρτσο έδωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου με αφορμή όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην διακαναλική συνέντευξη.

Ο κ. Σκέρτσος νωρίτερα σε δήλωσή του αναφερόμενος στα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τις μετεκλογικές συνεργασίες, εξαπέλυσε επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση τονίζοντας πως «μετά την κυβέρνηση ηττημένων και ανοχής εφευρίσκει τη βραχύβια κυβέρνηση ειδικού σκοπού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Πόπη Τσαπανίδου απαντώντας στα όσα υποστήριξε ο κ. Σκέρτσος ανέφερε ότι «μάλλον θα παρακολούθησε άλλη συνέντευξη. Εκτός και αν το γαρ πολύ του πανικού γεννά παραφροσύνη…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.