ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Παραμένει ο Σ.Φάμελλος πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Το μήνυμα Σ.Κασσελάκη και η αναφορά στον Κ.Μητσοτάκη

«Θα συνεχίσουμε μέσα και έξω από την Βουλή με συλλογικότητα και μαχητικότητα τον αγώνα για τα συμφέροντα της κοινωνίας»

Παραμένει ο Σ.Φάμελλος πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Το μήνυμα Σ.Κασσελάκη και η αναφορά στον Κ.Μητσοτάκη

 Στη θέση του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνει οΣωκράτης Φάμελλος, όπως έγινε γνωστό από τον διάλογο που είχε με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Πιο συγκεκριμένα ο νεοεκλεχθής πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, έγραψε σε ανάρτησή του ότι ο «Σωκράτης Φάμελλος χαίρει της εκτίμησης όλου του ΣΥΡΙΖΑ», προσθέτοντας ότι «μας κράτησε δυνατούς, μαχητικούς και αξιόπιστους την πιο δύσκολη στιγμή, όταν ο Κ. Μητσοτάκης νόμιζε ότι δεν θα είχε αντίπαλο στη Βουλή».

Και κατέληξε αναφέροντας πως «παραμένει Πρόεδρος της Κ.Ο, έχοντας τη στήριξη μου και την εμπιστοσύνη μου».

Από την πλευρά του ο Σωκράτης Φάμελλος απάντησε στην ανάρτηση σημειώνοντας ότι «είναι τιμή και ευθύνη για εμένα η πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη να παραμείνω στη θέση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας».

Και πρόσθεσε ακόμα πως «Θα συνεχίσουμε μέσα και έξω από την Βουλή, με συλλογικότητα, τεκμηρίωση και μαχητικότητα τον αγώνα για τα συμφέροντα της κοινωνίας και της χώρας. Γιατί τα πράγματα στη χώρα μας δεν πάνε καλά και υπάρχει ανασφάλεια και αγωνία στην οικονομία και την κοινωνία από τις πολιτικές του Μητσοτάκη. Και γιατί εκτός από μαχητική αντιπολίτευση απαιτείται και μια συγκροτημένη μεταρρυθμιστική πρόταση για προοδευτική διέξοδο και διακυβέρνηση».

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είχε συνάντηση νωρίτερα με τον Σωκράτη Φάμελλο, στη Βουλή,με τον ίδιο να κάνει γνωστό, σε δήλωσή του, ότι ο κ. Φάμελλος παραμένει στο τιμόνι της ΚΟ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.