ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Πατέρας Σ.Κασσελάκη: «Ο γιος μου μπορεί να κερδίσει τον Κ.Μητσοτάκη»

«Είμαστε δημοκρατικοί εδώ και πολλά χρόνια - Το αξίζει αυτό ο Στέφανος»

Πατέρας Σ.Κασσελάκη: «Ο γιος μου μπορεί να κερδίσει τον Κ.Μητσοτάκη»

Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, Θεόδωρος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το μεσημέρι της Δευτέρας (25/9), τόνισε μεταξύ άλλων πώς «ο γιος του μπορεί να νικήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Παράλληλα, ανέφερε, ότι είναι απόλυτα σίγουρος για τον γιο του επισημαίνοντας ότι προέρχεται από μια δημοκρατική οικογένεια.

«Ήταν και το όνειρό του από μικρός. Εγώ είμαι σε ένα άλλο κλάδο και όταν μου ανέφερε το σκοπό του για την πολιτική, ήταν το όνειρό του. Ήξερα ότι στην Αμερική είχε προτάσεις από το πανεπιστήμιο με μεγάλους επενδυτές. Το αξίζει αυτό ο Στέφανος».

Αναφέρθηκε και στα πολιτικά πιστεύω της οικογένειας λέγοντας πως: «Είμαστε δημοκρατικοί εδώ και πολλά χρόνια. Όταν λέμε δημοκρατικοί εννοώ ότι πάντα πιστεύουμε στον λαό και ότι ο λαός πρέπει να ανταμειφθεί από εμάς στις προσπάθειές μας. Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Ανδρέα Παπανδρέου προσωπικά.

Πραγματικά ήμουν πολύ ενθουσιασμένος, είχα την ευκαιρία να ακούσω και να μάθω πάρα πολλά και ήταν πάντα τα πιστεύω μας στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς. Ο Στέφανος συμμετείχε στην καμπάνια του Μπάιντεν για γερουσιαστής, ενώ στη συνέχεια αρνήθηκε να πάει στο Λευκό Οίκο επειδή ήταν λίγα τα χρήματα. Όλοι οι εφοπλιστές μου έδωσαν συγχαρητήρια για τον Στέφανο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν ρωτήθηκε ποια είναι η γνώμη του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε: «Eίναι εξαιρετική η άποψή μου για τον Μητσοτάκη. Στα Χανιά είναι ο Στέφανος και ο Μητσοτάκης. Ο γιος μου μπορεί να τον κερδίσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.