ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

«Πυρά» Σ.Κασσελάκη: «Παίζετε με τις λέξεις ‘καρατόμηση – μετάθεση’ και εμπαίζετε τον ελληνικό λαό»

Ο Σ.Κασσελάκης αναφέρει ότι «όλα αυτά θα τα αλλάξουμε. Το σύστημα θα λειτουργήσει. Η ασφάλεια θα γίνει πράξη»

«Πυρά» Σ.Κασσελάκη: «Παίζετε με τις λέξεις ‘καρατόμηση – μετάθεση’ και εμπαίζετε τον ελληνικό λαό»

Ο Στέφανος Κασσελάκης, σε νέα ανάρτηση του ανέφερε ότι «για να κατευνάσουν τη δικαιολογημένη οργή του κόσμου, ανακοίνωσαν ότι οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων ‘καρατομούνται’. Τελικά, απλώς μετατίθενται».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Προσθέτοντας ότι μετατίθενται «δυο στη Διεύθυνση Μεταφορών στην Αμυγδαλέζα, δύο στη Διεύθυνση Αλλοδαπών, δύο στη Διεύθυνση Μεταγωγών».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ρωτά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον πρωθυπουργό «ως πολιτικό του προϊστάμενο» τα εξής: «Αυτές οι τρεις διευθύνσεις δε χρειάζονται ικανά στελέχη, αλλά αποτελούν ‘τιμωρία’ αστυνομικών που δεν έκαναν τη δουλειά τους; Παίζετε με τις λέξεις ‘καρατόμηση – μετάθεση’ και εμπαίζετε τον ελληνικό λαό που ζητάει δικαίωση στο όνομα της αδικοχαμένης Κυριακής Γρίβα;».

Ο Σ.Κασσελάκης αναφέρει ότι «όλα αυτά θα τα αλλάξουμε. Το σύστημα θα λειτουργήσει. Η ασφάλεια θα γίνει πράξη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.