ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Αναγνωστοπούλου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ διασύρεται και αυτοεξευτελίζεται»

«Δεν αξίζει στην αριστερά»

Σ.Αναγνωστοπούλου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ διασύρεται και αυτοεξευτελίζεται»

Η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Σία Αναγνωστοπούλου μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό έκανε λόγο για έναν συνεχή «εμφύλιο» μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από το κόμμα, τονίζοντας πως το κόμμα «διασύρεται και αυτοεξευτελίζεται» και πως κάτι τέτοιο «δεν αξίζει στην αριστερά».

«Η μεγάλη απόφαση, η μεγάλη τομή για μένα ήταν η Κεντρική Επιτροπή. Το δημοψήφισμα και κυρίως αυτό που εκπέμφθηκε από τον πρόεδρο, τον κ. Κασσελάκη. Είχαμε μια κατάσταση ήδη από την προεκλογική εκστρατεία, μια κατάσταση σχεδόν εμφυλιοπολεμική. Οι υπονομευτές, τα μηνύματα… Στη διαδικασία, το team του κ. Κασσελάκη έβγαινε με αυτό τον υπονομευτικό λόγο. Χανόταν η πολιτική ουσία», ανέφερε.

«Από μας όλους που φύγαμε χτες, δεν ακούστηκε ούτε μισή κουβέντα εναντίον του σε κανένα δημόσιο βήμα, στα κομματικά μας όργανα αν είχαμε αντιρρήσεις για την πολιτική και τον πολιτικό του λόγο, είναι άλλο πράγμα. Δημοσίως, τίποτα», συνέχισε η Σία Αναγνωστοπούλου.

Σε ερώτηση γιατί αρνήθηκε την πρόταση να αναλάβει κοινοβουλευτικό ρόλο, απάντησε: «Ένας βουλευτής έχει το δικαίωμα να αναλάβει ή να μην αναλάβει έναν ρόλο. Είναι όμως πάντα βουλευτής και δουλεύει. Σε ό,τι με αφορά είχα βάλει μια προϋπόθεση μόνο για να αναλάβω ρόλο. Ότι δεν μπορεί να είναι αυτή η ηγετική ομάδα στην κοινοβουλευτική ομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό το είχα βάλει επισήμως στην πρώτη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας. Και επειδή δεν έχω μάθει ούτε να φοβάμαι, ούτε να κρύβομαι, ήταν και ο κ. Κασσελάκης, και ο κ. Πολάκης και η κυρία Τζάκρη. Είπα, με τέτοια σύνθεση, το κλίμα θα γίνει εκρηκτικό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.